Ahojte, prosím vás neviete kedy cca chodí rozhodnutie o prijatí/ neprijatí na VŠ? Keď sa jedná o externé štúdium a bez prijímačok.
Ďakujem za odpovede a prajem všetkým pekný večer.
@petulka2021 ja som uz dostala skoro pred 2. tyzdnami z Truni...a z UKF som isla cez ich stranku ,,vysledky prijimacieho kola,,a tam som mala stav o prijati...
@dvnz ja ešte nič 😂
@dvnz a z UKF ti príde email alebo ako ideš postupovať? Lebo teraz sa aj ja dočitala na stránke jfmed že prijímajú externistov všetkých a neviem čo daaal
@petulka2021 daj si do googla ,,ukf vysledky prijimacieho konania,,hodi ta to na tu ich stranku..tam mas zadat rodne cislo a meno a priezvisko das zobrazit a hotovo..ja uz mam zelenym napisane ze som prijata bez prijimacich skusok
@petulka2021 dnes mi už prišiel aj papier o prijatí z UKF
@petulka2021 ahoj,už ti prišlo niečo? Ja som asi stará škola ale tomito nechápem : https://pdf.truni.sk/student?2021-04-28-harmono...
Už si máme zvoliť predmety?
@dvnz ahoj ahoj áno prišlo ale ja idem na fakultu v Martine, ale ak tomu správne chápem tak očividne si už máte vybrať predmety, keď sa prihlasis do MAIS ako píšu , ti idú zvoliť predmety ?
@petulka2021 ze vraj si neviem vybrat lebo cez twn system si vyberaju uz prihlaseny buduci studenti..ja pokyny a udaje k prihlaseniu nedostala iba v rozhrani elektronickej prihlasky..
@petulka2021 dcéru vzali minuly rok bez prijímačiek na 2 školy - z jednej najskôr prišlo elektronicky, že jej su odpustené prijímačky, ale definitívne rozhodnutie o prijatí až po zasadaní prijímacej komisie až v júli.
Z druhej VS to prišlo skôr, nejako v máji. Ale tam nesla.