Chcem si urobiť forenznú psychológiu

florances
2. feb 2024

Dobrý podvečer, chcela by som sa poradiť ohľadom práce. Onedlho budem dokončovať štúdium psychológie. Vždy som chcela byť psychologička a k tomu si urobiť forenznú psychológiu. No, neviem či v tom mám pokračovať ešte ďalej, keďže som sa pýtala ohľadom platu tejto pozície na SK a viacerí forenzí psychológia majú v porovnaní so zahraničím malé platy. Neviem sa rozhodnúť ako ďalej. Naskytla sa mi aj možnosť ísť pokračovať aj do zahraničia, ale stále si nie som istá, nerada by som opustila rodinu ;D Toto je už taká moja posledná "záchrana" keďže som od nikoho nedostala žiadnu odpoveď, ktorá by ma nejakým spôsobom usmernila. Ak by mi niekto vedel poradiť, tak budem naozaj vďačná. Ďakujem🙂

pribinak
2. feb 2024

@florances brala by som vzdelávanie v zahraničí. Podľa mna je to skvela príležitosť.

Kkde je to zahraničie? Dnes funguje internet video hovory ….
Predpokladám že Tá neposielajú na Nový Zéland, takze sem tam budeš môcť vybehnúť za rodinou alebo oni za tebou

Alwbo sed doma pri mamkinej sukni a hotovo

florances
autor
2. feb 2024

@pribinak To určite je, ale bojím sa, že na to nebudem mať dostatok financí. Už len to štúdium tu bolo drahé, síce mám brigády a snažím sa šetriť, ale neviem. No, stojí to za vyskúšanie 🙂 Premyslím si to a dám vedieť.

pribinak
2. feb 2024

@florances však aj v zahraničí si budeš môcť nájsť nejakú brigádu, keď len v posratom mekaci
A určite ti pomôžu aj rodičia 🍀🍀🍀🍀

sono2
2. feb 2024

@florances a súkromna? Nad týmto všetkým ja osobne by som uvažovala dopredu.

kornelies
3. feb 2024

@florances Kde v zahranici? Krajina je dolezita.

florances
autor
3. feb 2024

@kornelies Pravdepodobne Anglicko by bola tá najreálnejšia možnosť.

kornelies
3. feb 2024

@florances Sukromna ci statna VS? Skolne plus ubytovanie a vreckove su tisice eur mesacne. Bude tvoj diplom akceptovany na SK, ak by si sa chcela vratit? Na 90% tvrdim, ze nie. Jazykove znalosti mas C1?
Skus rok, dva pracovat a potom uvidis.

florances
autor
3. feb 2024

@kornelies Pravdepodobne súkromná, ale najprv si musím samozrejme niečo našetriť a potom sa uvidí. Na Slovesnko v tomto prípade by som sa už vrátiť nechcela+jazykové znalosti angličtina, nemčina mám C1.

kornelies
3. feb 2024

@florances Pozri, co som nasla. Takze budem vulgarna, ty by si musela mat dieta s Borisom, aby si mohla studovat v UK. A este nie je zaruka ohladom buducej klientely, ak by si mala v UK pracovat na zivnost.

viera27
3. feb 2024

@florances este mas aj v skotsku dobru forenznu a asi aj lacnejsie naklady na byvanie. Hlavne si prezisti pozicky,tie tam maju dobre nastavene co viem.

florances
autor
3. feb 2024

@viera27 áno, už som si vo pozrela, vypadá to slubnejšie. Ďakujem za pomoc 🙂