Chcem sa zmeniť

5. jan 2024

Ahojte.Už dlhú dobu viem,že musím na sebe zmeniť niektoré povahové črty,hlavne kvôli partnerskému životu.Už som to skúšala,ale nikdy mi to nevyšlo.Dnes som si spísala,čo by som chcela na sebe zmeniť,robiť inak atď.Len neviem ako to všetko dosiahnuť.Mám slabú vôľu.Hľadám radu od ľudí,ktorým sa podarila dosiahnuť takáto zmena.Ako sa ku zmene dopracovali,čo preto robili?Ďakujem za názory a rady.

amelia89
5. jan 2024

ja som bola dost taka vznetliva/vybusna resp. rychlo som sa urazila, nevadilo mi ist do konfliktu. mna zmenil asi čas (starnem😀) a hlavne manzel- on proste nikdy mi nic neopatoval zle,nikdy na mna nezdvihol hlas, a ked som bola zla bolo na nom vidno ze ho to zabolelo/trapilo ale proste nesiel do tych konfliktov,ukazoval mi ze sa to da aj inak riesit… postupom casu mi proste bolo proti srsti zase vybuchovat/byt zla ked on bol naozaj vzdy dobry a vravela som si ze on ma respektuje tak aj ja sa to musim naucit… odkedy sme manzelia a rodicia uz vobec nemame konflikty (akoze uplne malickosti lebo ved nikto nie je dokonali), proste nechce sa nam stracat cas na zbytocnosti,radsej mame stale dobru naladu doma aj kvoli detom - a im ideme v tomto prikladom. neviem no,musis mat na to motivaciu a ono to pride samo …

morusha
5. jan 2024

@amelia89 To je krásne.

laurika999
5. jan 2024

Musíš mať pevnú vôľu. A aj ľudí okolo seba, ktorí Ťa v tom podporia, že to dokážeš....Aj ja som sa snažila o zmenu, mala som dobre našliapnuté, na dobrej ceste. Pokiaľ mi istý jedinec nepovedal, že to nedokážem. V tej chvíli ma všetko prestalo baviť.
Snaž sa zmeniť hlavne kvôli sebe a kvôli ľuďom, ktorí o to stoja.
Pri takých čo o to nestoja, to nemá cenu.

daniela2202
6. jan 2024

@amelia89 👍👍👍