Chcem sa naučiť tvoriť web stránky

januliatko86
5. júl 2022

Ahojte. Chcela by som sa naučiť tvoriť webové stránky. Našla som tento WordPress kurz https://www.wpprezaciatocnikov.sk/, podľa popisu vyzerá celkom zaujímavo. Máte niekto skúsenosti s tým pánom, čo to školí? Viete prípadne odporučiť nejaký iný kurz v podobnom rozsahu?

catch22a
5. júl 2022

Skor webrebel na skillmae

januliatko86
autor
5. júl 2022

@catch22a to som pozerala, tam je to hlavne o programovaní. Ja by som sa chcela naučiť WordPress + sa mi celkom Elementor pozdáva, čo som nejaké videa o ňom pozerala.

annamarin
5. júl 2022

Som toho nazoru ze vo Wordpresse sa dokážeš naučiť aj sama alebo pomocou YT videi. Nepotrebujes k tomu skolitela. Ak to beries tak, ze obratom za tie peniaze za kurz budes robit drahe stranky, tak podla mna nie. Ak sa to chces len zo zaujímavosti naučiť a mas peniaze platiť si kurzy tak dotoho. 🙂 Wordpress stranky sme my brali na strednej vramci 2-3 mesiacov 1h v tyzdni. Podla mňa dostať sa do toho, na to ti stačí aj ked si mesiac-dva budes sama pozerat videa o tom. Netreba ti na to skolitela. Moj nazor.

sashka22
5. júl 2022

@januliatko86 s pánom spolupracujem roky, vždy sa viem na neho spoľahnúť a WP ho baví natoľko, že to učí ďalej. Fandím mu.

iwesska
5. júl 2022

Vyborne skolenia robi IT learning - absolvovala som tam 2 - jedno z toho bol Wordpress - tvorba webstranok pre zaciatocnikov,ale mozes pokracovat aj do vyssich urovni.

spadnutaslivka
5. júl 2022

väčšina týchto lacnejších online kurzov sú len taký štart... zbytok sa musíš doučiť, či už metódou pokus-omyl alebo zohnať hlbšie a drahšie kurzy (pozor, nie vždy drahší znamená aj kvalitnejší).

radkaradix
5. júl 2022

@januliatko86 na wordpress som si web spravila sama za jedno popoludnie, samozrejme taku basic, ale myslim, ze kurz na to netreba, len par dni skusania a klikania.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januliatko86
autor
5. júl 2022

@neanonymna áno, nie je to práve úplne lacné, ale podľa popisu je v tom zahrnutý nie len samotný WP + Elementor, ale aj rôzne iné zaujímavé témy. Páči sa mi, že je to pre úplných laikov, od registrácie domény, fakt od nuly, všetko na "zlatom podnose". Teda aspoň podľa popisu to tak vyzerá, nevedno aká bude realita 🙂

januliatko86
autor
5. júl 2022

@spadnutaslivka práveže tento nie je úplne lacný a podľa popisu by to malo byť aj pre také "lamy" ako som ja 🙂 , od A po Z.

januliatko86
autor
5. júl 2022

@iwesska To znie zaujímavo. Nevieš, či majú aj také školenie, čo sa tam preberajú aj veci ako registrácia domény, výber hostingu a tak? Alebo čisto len WP?

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
spadnutaslivka
5. júl 2022

@januliatko86 nepozerala som cenu, až teraz. Tak áno, nie je z tých najlacnejších. Mám ale zopár kurzov za sebou a viem, že sám o sebe kurz je len štart. Kto na to nemá vlohy a myslenie, tomu ten kurz proste nepomôže. A áno, časovo obmedzená "super cena" je marketingový ťah, aby si dlho neuvažovala. Ale výhoda kurzu je, že nemusíš tie informácie hľadať kade-tade po internete, máš to pekne pokope. Otázka je, či ten ušetrený čas a námaha ti stoja za tie peniaze.

januliatko86
autor
5. júl 2022

@spadnutaslivka veď toto, že to je všetko na jednom mieste a nemusím pátrať a spájať si všetky info dokopy ako skladačku, na to nemám ani čas, ani chuť. No skúsim ešte aj nejaké iné kurzy popozerať. Ale tento vyzerá zatiaľ celkom fajn.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iwesska
5. júl 2022

@januliatko86 Oni ti na rok poskytnu domenu zadarmo. Samozrejme web vo WP to nie je len vyber sablony a skladba podstranok. Za tym su aj technicke veci,rozne platene pluginy. Ja som sa po kurze zamestnala v praci,kde som sa vo WP naucila robit celkom slusne,ale tie technicke nastavenia ako rychlost webu,analytiku, rozne formulare robil kolega - programator,na to ti zaklady nestacia.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januliatko86
autor
5. júl 2022

@iwesska jj, tento tu práveže ponúka aj rôzne tie technické veci (aspoň podľa popisu mi to tak príde, ja sa v tom moc nevyznám). Celkom som už naň namotaná 🙂 Asi si ho kúpim a uvidím 🙂 A keď to nebude nič moc, budem pýtať naspäť peniaze.

emenkei
6. júl 2022

Já jsem si koupila knížku o WordPressu a začala tvořit weby podle toho, za mě teda lepší kniha než online kurzy.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz