Ahojte máte niekto skúsenost ? Bakalárku mám už hotovú už len čakám na tzv. posledné schválenie od skolitelky, avšak neodpisala mi asi dva týždne. Neviem sa s ňou spojiť. Môžem prácu nahrať do systému aj bez toho, aby mi posledné úpravy schválila ? Blíži sa termín odovzdania a ja neviem čo robiť.
@kristy2727 Oslov veducu/veduceho katedry co najskor.
joj to aj pri mne dlho trvalo, tiez som jej zakazdym posielala tak rychlo ako sa len dalo aby som to mala na poriadku a ona do poslednej chvile mi posielala na opravu takze hlava v smutku ale je to bezne zrejme
no inak, niektori skolitelia si vedia dat na cas, u mna pri jednej praci to bolo tak ze do poslednej chvile vsetko super a zrazu bolo treba velmi vela veci prerabat az som nechapala.
@kristy2727 nie, bez schvalenia nemozes pracu vlozit do registra. Kontaktuj katedru, ked sa nevies spojit s konkretnym vyucujucim.
@kristy2727 Neviem, kedy máš deadline, ale tak počkaj ešte ak sa ti dá. Aj keby si to odovzdala posledný deň, nič by sa nestalo.
@surama problémom je, že moja skolitelka je vedúcou katedry
@kristy2727 Tak oslov garanta tvojej práce. Alebo to je tiež tvoja vedúca?
@kristy2727 Tak potom chod vyssie - dekana Ide o to, aby si sa mala potom o co opriet.