Ahojte prosím Vás mám tu niekoho kto študoval alebo študuje na KU v Ružomberku Pedagogická fakulta, katedra predškolská a elementárna pedagogika? Potrebovala by som obrovskú pomoc. 🙏
@dominka63 robili ste seminárne práce?
@nakupujpreradost ano
@dominka63 vedeli by ste mi prosím pomôcť so seminárnou prácou z predmetu Základy metodológie. Téma seminárnej práce je Citovanie podľa APA a Chicago. Už som zúfalá. Nechcem ju odpísať a odovzdať to je jasné, Len ju potrebujem vidieť ako to má zhruba vyzerať.
@nakupujpreradost no kto vás učí ?
@nakupujpreradost tuto tému som isto nemala ale všetky to prerabali do blba otrasne niečo
@nakupujpreradost my sme mali tému každá inu
@dominka63 Dr. Karasová. Aha my to máme všetci rovnaké. A ešte náhodou fonetika - rečové ústroje a lexikológia ( tu si môžeme vybrať zo 69 tém)
@nakupujpreradost to veľa šťastia ňou🙈pošlite mail
Ak dačo nájdem poslem
@dominka63 😨 to vážne. No zbohom tak to sa teším.
gabikafa13@gmail.com ďakujem Vám veľmi pekne ste zlatá.
@nakupujpreradost pošlem Vám kadečo tak pohľadajte prosim meno neuvadzat nikde
@dominka63 ďakujem Vám veľmi pekne. Toho sa nemusíte báť nechám si to pre seba 🙂
@nakupujpreradost a pri tej slovenčine vás učí asi murinova však?tanje super a aj bakalársku aj diplomovku som mala pri nej odporúčam určite
@nakupujpreradost no ja som mala celkom dobre hodnotenie zo seminárky, ale krvavé slzy som ronila nad tým a predmet som kôli skúške robila na 3x, pritom taká KOLOSALNA blbosť.
Normálne úvod, jedna strana citovanie v texte, druhá strana citovanie pod čiarou, tretia strana zdroje.
Ja som sa riadila smernicou dekana, čo bolo ZLE, síce som to doteraz nepochopila 🤷🏼♀️ ale údajne to hovorila na prednáške. Tak si ešte skús zistiť, čím sa vlastne máte riadiť a podľa čoho máte citovať. Neviem, ako ti pomôže niekoho seminárka, ale určite necituj podľa nejakého človeka xy.
Pošlem ti aj moju.
@nakupujpreradost ahojte, tak ako ste dostudovali? Mohla by som nejaké info ohľadom štúdia? Môžem napísať súkromnú správu? Ďakujem krásne.
@nakupujpreradost ja som studovala