Ahojte, kto má tento rok štátnice? Ja mam bakalárske. Študujem extetne, popritom práca na plný úväzok, manžel, proste veľa mám toho a začína ma chytať panika. Študujem na EUBA. Kto ma už za sebou štátnice, je to podobné ako maturita alebo omnoho ťažšie?
@marci77 narodohospodárska fakulta, maturity boli také, že hlavne nezostať ticho a keď sa na ne spätne pozriem, tak maturity boli úplne ľahké. To mnohé skúšky na Vš boli ťažšie než maturita, no ja som maturovala pred 10 rokmi.
Hlavne klud a ziadny stres. Ja uz mam nieco odstatnicovane ale na ten stres nezabudnem😬Nieco uz len povies. Zamotaj nejaku "zavarku" zo zivota do temy ak sa bude dat,rozkecas sa,mozno sa chytia na diskusiu a bude to. Hlavne usmev a hlava dole 🙂 niektori si myslia ze su nieco lepsie,tak ich v tom nechaj a si v suchu😉drzim palce.
jedine co mne vadilo na maturitach a aj statniciach bolo, ze vsetky predmety boli v jeden den za sebou .....keby sa to ucivo mozno rozlozilo v case, tak clovek si je viac isty, ze to vie .....ale nebojte, ja osobne nepoznam nikoho, kto EUBU neskoncil ...... teda taky, co chcel, a keby aj velmi nesadli otazky, stale je tu opravak 😉
drzim palceky🍀
Ja som robila Bc. statnice na EUBA pred 2 rokmi. Je to v podstate ako maturita ale nemusis sa bat. Ja som bola tiez externe a mala som toho ovela viac ako ty a dala som to. Prerabali sme dom, len ja a manzel sami, do toho skola, mali sme 2 deti z toho to mladsie malo pol roka ked som robila statnice a samozrejme manzel a x dalsich veci a drobnosti okolo. Urcite to das toho sa bat nemusis. 😁
ja sice nekoncim tento rok....statnicovala som asi pred 10rokmi na EUBE, vtedy este Bc.statnice neboli, az ING.statnice .....a uplne v pohode to bolo .....my sme mali taky system, ze spoluziaci sme sa dohodli, kazdy vypracoval jednu otazku, mali sme spolocnu gmail adresu, kde sme to posielali, pripadne aj z predchadzajucich rocnikov sme mali nejake materialy
a ktora ste fakulta? za obchodnu fakultu mozem povedat, ze ked nezostanete ticho a poviete nieco k teme, k veci ...urcite prejdete😉