Atestačné portfólio

bekiinka5
18. mar 2024

Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť , či je niekto ochotný poskytnúť mi k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio- druhý stupeň zš-1.atestácia? Samozrejme som ochotná aj zaplatiť, ďakujem veľmi pekne 🙂

vtacatko3
9. apr 2024

@bekiinka5 ozval sa vam niekto?

bekiinka5
autor
10. apr 2024

@vtacatko3 áno

extenza
12. aug 2024

@bekiinka5 Dobrý deň, mala by som tiež záujem o preposlanie portfólia so súhlasom autora, ďakujem.

ltatiana
14. aug 2024

Dobrý deň, snažím sa písať 2. atestáciu, som práve v rozpracovanej verzii a rada by som poprosila, či by mi vedel niekto pomôcť, ako to dať do kopy. Samozrejme po vzájomnej dohode....Vopred ďakujem.

matkamel
22. aug 2024

@bekiinka5 Dobrý deň , chcem sa spýtať, či ste už absolvovali atestáciu, ďakujem

nikua8
22. aug 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať bol by niekto poskytnúť k nahliadnutiu atestačné portfólio? Ďakujem krásne

p6kocka
31. aug 2024

@nikua8 @matkamel @ltatiana napíšte mi správu.

lenkabadz
1. sep 2024

@p6kocka píšem aj ja 🙂

ma1112
9. sep 2024

@bekiinka5 @p6kocka
Dobrý deň, boli by ste ochotná mi poslať k nahliadnutiu atestačné portfólio? Ďakujem

renata7501
13. sep 2024

Dobrý deň, som v tejto skupine nová ale som veľmi šťastná, že som našla skupinu, ktorá taktiež rieši atestáciu. Nakoľko po absolvovaní odborných webinárov zatiaľ nemám jasnú predstavu ako začať. ☹Nájde sa niekto z vás kto by mi poslal k nahliadnutiu AP?🙏 Som učiteľka 2. st. ZŠ. Veľmi pekne vopred ďakujem za pomoc

kuukiiss
26. sep 2024

Dobrý deň prajem, chcela by som poprosiť, či by ste mi vedeli k nahliadnutiu poskytnúť portfólio pre 1. atestačnú skúšku. Ďakujem

michaela_zus
26. sep 2024

Dobrý deň, chcela by som veľmi pekne poprosiť, ak tu je osoba, ktorá si robila 1. atestáciu učiteľ ZUŠ o nahliadnutie do hotového portfólia. Pre mňa, aj po webinároch je to všetko len veľmi abstraktné a nič konkrétne (aká forma, aké všelijaké možné dôkazy a dokumenty, či aj fotky, videá a pod. o pedagogickej činnosti). Za ochotu a pomoc veľmi pekne ďakujem.

vtacatko3
26. sep 2024

Žienky, keďže viaceré z Vás boli trochu zmätené, tak som sa informovala priamo v RK. Tie, ktore sa idete prihlásiť, tak uz pisete atestáciu podľa novej štruktúry, ktora je na ich stránke. Tie, ktoré ju mate rozpísanú po starom, tak ju rychle treba poslať do 1.11.2024. Preco? Velka zmena sa tyka hlavne tých, ktori idu na prvu atestáciu. Pred tym stacilo rozobrat v oblasti Ziak jednu kompetenciu a od 1.11 bude treba rozobrat vsetky tri kompetencie. Takze ďalšia robota navyše a preto odporucam, co najskôr k tomu sadnut a dat vsetko do kopy. Starú strukturu uz žiaľ stiahli zo stranky, no ak treba, viem pomôcť. Držím palce všetkým, co sa idú do toho pustiť. Ja to uz mam našťastie za sebou.

renata7501
27. sep 2024

@vtacatko3 to myslíš vážne? Takže to nebude len 1 kompetencia? A týka sa to len žiaka?

michaela_zus
27. sep 2024

@vtacatko3 prosím ak to máte za sebou, vedeli by ste mi poskytnúť nahliadnutie do vášho portfólia. Ja to žiaľ nestihnem do 1.11 v Ružomberku, ale chystám sa cez nivam, ale určite to nebude tak skoro.

vtacatko3
27. sep 2024

@renata7501 presne tak, treba rozobrat vsetky tri kompetencie. Preto odporúčam rychlo sa do toho pustit, zobrat si v robote dovolenku a pisat, pisat a pisat, aby to odislo este po starom

danmag
27. sep 2024

@vtacatko3 a mozem vas poprosit je tam niejaka skuska ? ucit sa nieco, viete mi to vase poslat k nahliadnutiu,budem vdacna, danmag@pobox.sk

vtacatko3
30. sep 2024

@danmag rada pomozem, poradím. Tu do spravy som vam napisala na seba kontakt. Cez telefon tu bude rychlejsie

tyty64
22. okt 2024

@vtacatko3 Dobrý deň, môžem aj ja poprosiť nejaké informácie? Už teda viem že musím rozobrať všetky kompetencie, ale nemám vôbec prehľad o rozsahu práce. Koľko strán venovať jednotlivým kompetenciám a či môžem vkladať fotky, alebo všetko dávať do príloh? Začala som pracovať na prvej a mám predstavu. Ale neviem čo ďalej do ďalších dvoch😏

zuzulu1983
16. nov 2024

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, kedy ste začali písať atestačné portfólio ? Som 3 rok samostatný ped. zamestnanec, viem ze az po 5 rokov môžem robiť atestáciu, len ma zaujímalo či ste s portfóliom začali už skôr