Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť , či je niekto ochotný poskytnúť mi k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio- druhý stupeň zš-1.atestácia? Samozrejme som ochotná aj zaplatiť, ďakujem veľmi pekne 🙂
Dobrý deň, snažím sa písať 2. atestáciu, som práve v rozpracovanej verzii a rada by som poprosila, či by mi vedel niekto pomôcť, ako to dať do kopy. Samozrejme po vzájomnej dohode....Vopred ďakujem.
Dobrý deň, chcem sa opýtať bol by niekto poskytnúť k nahliadnutiu atestačné portfólio? Ďakujem krásne
Dobrý deň, som v tejto skupine nová ale som veľmi šťastná, že som našla skupinu, ktorá taktiež rieši atestáciu. Nakoľko po absolvovaní odborných webinárov zatiaľ nemám jasnú predstavu ako začať. ☹Nájde sa niekto z vás kto by mi poslal k nahliadnutiu AP?🙏 Som učiteľka 2. st. ZŠ. Veľmi pekne vopred ďakujem za pomoc
Dobrý deň prajem, chcela by som poprosiť, či by ste mi vedeli k nahliadnutiu poskytnúť portfólio pre 1. atestačnú skúšku. Ďakujem
Dobrý deň, chcela by som veľmi pekne poprosiť, ak tu je osoba, ktorá si robila 1. atestáciu učiteľ ZUŠ o nahliadnutie do hotového portfólia. Pre mňa, aj po webinároch je to všetko len veľmi abstraktné a nič konkrétne (aká forma, aké všelijaké možné dôkazy a dokumenty, či aj fotky, videá a pod. o pedagogickej činnosti). Za ochotu a pomoc veľmi pekne ďakujem.
Žienky, keďže viaceré z Vás boli trochu zmätené, tak som sa informovala priamo v RK. Tie, ktore sa idete prihlásiť, tak uz pisete atestáciu podľa novej štruktúry, ktora je na ich stránke. Tie, ktoré ju mate rozpísanú po starom, tak ju rychle treba poslať do 1.11.2024. Preco? Velka zmena sa tyka hlavne tých, ktori idu na prvu atestáciu. Pred tym stacilo rozobrat v oblasti Ziak jednu kompetenciu a od 1.11 bude treba rozobrat vsetky tri kompetencie. Takze ďalšia robota navyše a preto odporucam, co najskôr k tomu sadnut a dat vsetko do kopy. Starú strukturu uz žiaľ stiahli zo stranky, no ak treba, viem pomôcť. Držím palce všetkým, co sa idú do toho pustiť. Ja to uz mam našťastie za sebou.
@vtacatko3 to myslíš vážne? Takže to nebude len 1 kompetencia? A týka sa to len žiaka?
@vtacatko3 prosím ak to máte za sebou, vedeli by ste mi poskytnúť nahliadnutie do vášho portfólia. Ja to žiaľ nestihnem do 1.11 v Ružomberku, ale chystám sa cez nivam, ale určite to nebude tak skoro.
@renata7501 presne tak, treba rozobrat vsetky tri kompetencie. Preto odporúčam rychlo sa do toho pustit, zobrat si v robote dovolenku a pisat, pisat a pisat, aby to odislo este po starom
@vtacatko3 a mozem vas poprosit je tam niejaka skuska ? ucit sa nieco, viete mi to vase poslat k nahliadnutiu,budem vdacna, danmag@pobox.sk
@vtacatko3 Dobrý deň, môžem aj ja poprosiť nejaké informácie? Už teda viem že musím rozobrať všetky kompetencie, ale nemám vôbec prehľad o rozsahu práce. Koľko strán venovať jednotlivým kompetenciám a či môžem vkladať fotky, alebo všetko dávať do príloh? Začala som pracovať na prvej a mám predstavu. Ale neviem čo ďalej do ďalších dvoch😏
Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, kedy ste začali písať atestačné portfólio ? Som 3 rok samostatný ped. zamestnanec, viem ze az po 5 rokov môžem robiť atestáciu, len ma zaujímalo či ste s portfóliom začali už skôr
@bekiinka5 ozval sa vam niekto?