Ahojte. Absolvoval tu niekto atestaciu 1.? Aký je postup .? Mám sa prihlásiť do MPC? Ďakujem za akékoľvek rady.
@daska88 je nutné robiť atestáciu na škole, kde ste študovali? Či sa môže vybrať aj iná?
Ahojte, prosím vás nemá niekto vypracované otázky pre MOV na 1.atestaciu v RK?
@barbora345 zdravím podarilo sa vám zohnať tie otázky pre Mov? A kedy máte skúšku?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či mi vie niekto poradiť nejaké predatestačné školenie. Ďakujem veľmi pekne.
@anulienka1981 Inšpirácia robí školenie, nájdete na nete
Ďakujem veľmi pekne. Chcem sa Vás ešte opýtať, či ste už robila atestáciu ako vychovávateľ. Ďakujem
@lulu1321
Ďakujem veľmi pekne. Chcem sa Vás ešte opýtať, či ste už robila atestáciu ako vychovávateľ. Ďakujem
@arasidka123 je to jedno
Chcela by som opýtať, či je tu niekto, kto si robil atestáciu z predmetu HUDOBNÁ VÝCHOVA (učiteľ základnej školy - 2.stupeň)
Robil niekto atestáciu z ekonomických predmetov, špeciálnej pedagogiky, nemciny?
@roboke myslíš napísať to, či obhajoba?
@vtacatko3 blahoželám 🙂 tiež sa chcem nato odhodlať, akosi mi to nejde.. Neviem kde začať :/..Obdivujem ľudí, ktorí sú cieľavedomí a idú...
Ahojte robil niekto 1.atestaciu z ekonomických predmetov
@barbora345 ahoj poslal ti niekto vypracované otázky
@monika35a ahoj odpísal ti niekto na atestaciu z ekonomických predmetov ?
@daska88 áno, prihlásiť. Už sa používa termín NIVAM, nie Mpc (to len na okraj, nie v zlom) Nájdete tam všetky potrebné a podrobné informácie.
https://mpc-edu.sk/sk/atestacie