Prosím Vás aký je dobrý online kurz anglického jazyka, hlavne za normálnu cenu. Základy mám, ale nerozprávam. Niečo kde by sa aj komunikovala nielen samoštúdium.
Moja dcéra má online nemčinu aj angličtinu ale ja si platím učiteľku a platím za 1 hodinu 10 EUR.
@zuzuliennka1 ak by bola cena za hodinu pod 10 eur by bolo super😁. Mohla som to tiež lepšie napísať 😊
@alexa321 pod 10 ťažko
@alexa321 10€/h je minimalna suma
Ahoj, presne toto som riesila pre syna, ktory je priblizne pre-intermediate level, urcite odporucam stranku preply. Vies si tam najst tutora na online konverzaciu, hodinove sadzby zacinaju uz od par eur, mozes si vybrat cudzi jazyk a napr. ze to musi byt native speaker, som s touto strankou velmi spokojna, syn robi velke pokroky.
Cez tento link ziskas zlavu 70% z ceny prvej skusobnej hodiny (musis sa cez neho registrovat):
https://preply.com/?pref=MjE1MTQ3Mg==
Vsetci tutori maju kratke video, tak vidis hned ako ten clovek rozprava. Co som tak rychlo pozrela, tak napr. tato baba za 6€ na hodinu vyzera dobre: https://preply.com/en/tutor/1053206/
@zuzuliennka1 cez vyssie uvedenu stranku sa da najst kopec dobrych tutorov, native speakrov, pod 10€ na hodinu
10€ je ešte dobrá cena podľa mna :D a zaleži asi aj čo chcveš od toho.... či sa len rozprávať alebo aj nejaku teoriu k tomu o gramatike, kde robíš chyby počas komunikacie a tak :D
@alexa321 italki.com najdes tam.rozne urovne za rozne ceny, od native speakerov vystudovanych ucitelov az po ucitelov "nadsencov".Sama som ucitel AJ, ale pod 10 EUR by som nesla.
@tehulka2011 to je podliezanie a pilenie si konara pod sebou....o ludoch, ktori “doucuju” anglinu/neminu pod 10€/h si myslime svoje... a uvazovala by som aj o urovni jazyka pri takom cloveku... 10€/h je minumum, malo by byt
@zuzuliennka1 uvazovala by si o urovni jazyka pri takom cloveku? 😀 Syn ma hodiny cez preply s rodenym anglicanom, krasny prizvuk, vyborny pristup, za 6,50eura na hodinu 🙂 Ked niekto radsej zaplati Slovenke 10euro+, je to jeho vec (hlupost)
@tehulka2011 sama si to napisala - s rodenym... mna stalo niekolko rokov prace a studia a cestovania na to, aby som sa ako slovenka naucila cudzi jazyk tak, aby som ho mohla ucit dalej.
Nema kazdy moznost hovorit s rodenym anglicky hovor. clovekom a po druhe - ze je rodak, este neznamena, ze vie vysvetlit komplikovanejsiu gramatiku.
Ani ty ako slovenka by si napr. anglicanovi uciacemu sa slovencinu nevedela vysvetlit niektore gramaticke javy 😉slovesny vid, preco sa sklonuje, ako sa sklonuje, nedokonavost slovies,.....
@zuzuliennka1 len k tomu “Nema kazdy moznost hovorit s rodenym anglicky hovor. clovekom” - veď práveže má, každý kto má internet a platobnú kartu 🙂
@tehulka2011 a to mi uz je len zaruka “kvalitnej” anglictiny, ked sa spojim s bohvie kym, hlavne ze vie po anglicky... to uz potom radsej len pozerat serialy a filmy, to je to iste
@zuzuliennka1 😃pre človeka, ktorý už má základy jazyka, a potrebuje sa rozhovorit, je to skvela možnosť zdokonaliť sa v jazyku
co je to “normalna cena”?