Angličtina - konverzácia

martinamj
24. jan 2021

Ahojte, učím sa angličtinu a hľadám si kamošky na konverzáciu. Osobne, alebo aj cez Skype, konverzácia denne, či týždenne - bežné témy o živote, deťoch, práci, hobby ... Aj poradiť si, či posťažovať sa. Ak máte záujem si pokecať, zlepšiť si angličtinu a zároveň spoznať pár nových ľudí - ozvite sa. Verím, že môžeme vytvoriť malú skupinu a angličtinovať spolu ☺️

ivangeline
24. jan 2021

Skvelé. Som za. 😉 Napíš ss a dám na seba kontakt a dohodneme sa, kedy a ako by sa dalo. 😁

martinamj
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinamj
autor
24. jan 2021

Je to FREE, akákoľvek úroveň, ide o dennodennú konverzáciu či chat ☺️ Have a nice day

desore
24. jan 2021

@martinamj Pls dont get me wrong but if you want to sharp your English... You should speak to someone who is good at English or a native speaker...

martinamj
autor
24. jan 2021

@desore thank you, are you?

faustine
24. jan 2021

Mozem poprosit o kontakt. Mam zaujem

ivanizna
24. jan 2021

@martinamj Ja si myslím, že by ti mohlo pomôcť sledovanie dokumentov. Mne sa tak angličtina oveľa zlepšila, hneď som si prekladala slová, ktoré som nerozumela. Lebo tak s kámoškami sa možno zlepšíš, ale len trošku 🙂

ivangeline
24. jan 2021

@ivanizna ja si nemyslím, že speaking sa ti zlepší týmto.. 😕 Nič iné ti neostáva, len konverzovať. Slovná zásoba je fajn, ale nazaciatok si vystačí aj s málom. Fakt mne nič iné nepomohlo, len šup si v Anglicku a nemáš na výber. 🤣

martinamj
autor
24. jan 2021

@ivanizna ver mi, že robím čo sa dá. S lektorom mám lesson 3x týždenne, pozerám filmy v angličtine, počúvam UK rádio a myslím si, že keď si pokecám s kamoškami v angličtine bude to ešte lepšie. Tak či tak občas zavoláš či napíšeš kamoškám ako sa majú, čo nové, čo dnes budú variť, alebo či deti poslúchajú...... A spojíme príjemné s užitočným.... Plus si môžme zvoliť rôzne témy na chat aj conversation. Za mňa BONUS!

ivanizna
24. jan 2021

@martinamj Oooo, tak to áno, to určite taký malý doplnok 🙂 K takému snaživému učeniu super 😉

martinamj
autor
24. jan 2021

@faustine písala som správu ☺️

ivanizna
24. jan 2021

@ivangeline Ja som to pochopila, akoby že len "zlepšiť angličtinu", preto som navrhla dokumenty, ale to som netušila, že tam sa už vo veľkom študuje 😀 Jasné, len na cibrenie rozprávania, je len rozprávanie 😉

lylyjana
24. jan 2021

@martinamj ahoj. Mozem sa spytat, cca na akej urovni si? Vdaka 🙂 ja by som aj mala zaujem, no nas drobec je teraz nepredvidatelny co sa casu tyka :D

martinamj
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
desore
24. jan 2021

@martinamj No, Im not. 🙂

lylyjana
25. jan 2021

@martinamj ja som C2(na materskej uz asi ani nie 😅 )ale v podstate by mi to nevadilo, zvykla som doucovat, tak by som mozno aspon trochu aj pomohla 😉 no s tym casom si nie som ista, ale pridam sa na fcb a uvidime 🙂

martinamj
autor
25. jan 2021

@desore Ver mi, že som hľadala aj native speaker-a aby sa somnou dennodenne rozprával, aby som si zlepšila konverzáciu. Žiaľ nenašla som a čas uteká. Toto riešenie mi príde perfektné, pretože niektoré mamičky na materskej vedia po anglicky ale práve v tomto období AJ nepoužívajú a keď by len občas pokecali, oprášia si vedomosti a mne to takisto pomôže. Navzájom si pomôžeme 😊

martinamj
autor
25. jan 2021

@lylyjana za vyskúšanie nič nedáme, a v skupine by sme boli 3-5 báb, ciže časovo sa vieme zladiť, aj keby viac krát denne po pár minútach. Pomôžeme si navzájom, úrovne tam budú rôzne a vždy hľadám riešenia ako to ide, tak kľudne mi pošli link do sa na FB a pridám ťa. 😊

novyzivot123
2. feb 2021

@martinamj ahoj,ja by som rada

martinamj
autor
2. feb 2021

@novyzivot123 teším sa a posielam správu 🙂

tl999
14. feb 2021

@martinamj aku mas uroven ? 🙂

bavlnka92
14. feb 2021

môžem sa aj ja pridať? ja by som mala ovládať úroveň B1 🙂

martinamj
autor
14. feb 2021

@tl999 B1

martinamj
autor
14. feb 2021

@bavlnka92
píšem ti správu 🙂

tl999
15. feb 2021

aj ja by som sa pridala. Som tiež B1.

mariposita7
15. feb 2021

@martinamj ahoj. Mozem sa aj ja pridat?

martinamj
autor
15. feb 2021

@tl999 píšem ti správu 🙂

martinamj
autor
15. feb 2021

@mariposita7
píšem správu.

martinamj
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinamj
autor
15. feb 2021

Ak by ste sa chceli zapojiť do projektu konverzácie v AJ ktorú organizuje môj kamarát môžete klik tu: https://fb.me/e/uWmuwqAE