Ahojte, učím sa angličtinu a hľadám si kamošky na konverzáciu. Osobne, alebo aj cez Skype, konverzácia denne, či týždenne - bežné témy o živote, deťoch, práci, hobby ... Aj poradiť si, či posťažovať sa. Ak máte záujem si pokecať, zlepšiť si angličtinu a zároveň spoznať pár nových ľudí - ozvite sa. Verím, že môžeme vytvoriť malú skupinu a angličtinovať spolu ☺️
Je to FREE, akákoľvek úroveň, ide o dennodennú konverzáciu či chat ☺️ Have a nice day
Mozem poprosit o kontakt. Mam zaujem
@ivanizna ja si nemyslím, že speaking sa ti zlepší týmto.. 😕 Nič iné ti neostáva, len konverzovať. Slovná zásoba je fajn, ale nazaciatok si vystačí aj s málom. Fakt mne nič iné nepomohlo, len šup si v Anglicku a nemáš na výber. 🤣
@ivanizna ver mi, že robím čo sa dá. S lektorom mám lesson 3x týždenne, pozerám filmy v angličtine, počúvam UK rádio a myslím si, že keď si pokecám s kamoškami v angličtine bude to ešte lepšie. Tak či tak občas zavoláš či napíšeš kamoškám ako sa majú, čo nové, čo dnes budú variť, alebo či deti poslúchajú...... A spojíme príjemné s užitočným.... Plus si môžme zvoliť rôzne témy na chat aj conversation. Za mňa BONUS!
@ivangeline Ja som to pochopila, akoby že len "zlepšiť angličtinu", preto som navrhla dokumenty, ale to som netušila, že tam sa už vo veľkom študuje 😀 Jasné, len na cibrenie rozprávania, je len rozprávanie 😉
@desore Ver mi, že som hľadala aj native speaker-a aby sa somnou dennodenne rozprával, aby som si zlepšila konverzáciu. Žiaľ nenašla som a čas uteká. Toto riešenie mi príde perfektné, pretože niektoré mamičky na materskej vedia po anglicky ale práve v tomto období AJ nepoužívajú a keď by len občas pokecali, oprášia si vedomosti a mne to takisto pomôže. Navzájom si pomôžeme 😊
@martinamj ahoj,ja by som rada
@novyzivot123 teším sa a posielam správu 🙂
môžem sa aj ja pridať? ja by som mala ovládať úroveň B1 🙂
aj ja by som sa pridala. Som tiež B1.
@martinamj ahoj. Mozem sa aj ja pridat?
@mariposita7
píšem správu.
Ak by ste sa chceli zapojiť do projektu konverzácie v AJ ktorú organizuje môj kamarát môžete klik tu: https://fb.me/e/uWmuwqAE
Skvelé. Som za. 😉 Napíš ss a dám na seba kontakt a dohodneme sa, kedy a ako by sa dalo. 😁