Aký kurz si spraviť?

9. mar 2022

Ahojte. Mám vyštudovanú vysokú školu, no bohužiaľ som sa sňou neuplatnila. Rada by som si spravila kurz, ktorý sa oplatí. Je veľký dopyt o pozíciu a finančne je to tiež dobré.

andrea_prestastna
9. mar 2022

Mame rozhodnut za teba? Hlavne nech ta to bavi

autor
9. mar 2022

@andrea_prestastna Kde som písala, že sa rozhodnite za mňa? Vysoká škola ma bavila, čo z toho?

autor
9. mar 2022

Pýtam sa kde je najväčší dobyt (odbor,pozícia)

lesana25
9. mar 2022

A akú máš školu?

autor
9. mar 2022

@lesana25 Soc.práca

bambulienka25
9. mar 2022

OP v DD?

andreatytler
9. mar 2022

Myslim ze by pomohlo ak by si trochu zuzila vyber a udala napriklad 5 kurzov o ktorych uvazujes a opytala sa ktory z nich je najvyhodnejsi. Alebo aspon povedz nieco o sebe. Lebo ja by som ti napriklad doporucila robit kurz na elektrikara lebo po dobrych majstroch je a bude vzdy velka zhanka ale ak nechses robit manualnu pracu, tak ti moja rada bude nanic.

sasitimi17
9. mar 2022

Podľa mna veľký dopyt je v odvetví IT len čo som pozerala tak vyžadujú aj VŠ a nejakú prax, čiže neviem či by kurzy pomohli
Potom ešte možno kurz nemčiny, alebo nejaký cudzí jazyk, popozeraj ktorý sa najviac vyžaduje

diusqa761
9. mar 2022

Za mňa IT alebo účtovníctvo

lucik194
9. mar 2022

programarorka sa uplatni aj bez VS , lebo sa musis vzdelavat cely zivot

22betka11
9. mar 2022

za mna urcite nieco v oblasti IT, vobec netreba VS, moj kamarat to vobec nestudoval a sam sa cez kurzy vypracoval tak, ze je ovela lepsi, ako ti, co to studovali a chodi teraz na rozne medzinarodne konferencie...len otazne je, ci by ta to bavilo, kedze si studovala na vyske socialnu pracu, s cim sa clovek velmi neuplatni, ale je to skor o praci s ludmi, cize v tomto smere skor nejake kurzy zamerane na obchod alebo jazyky, kde mas aj ten kontakt s ludmi