Na pozíciu napríklad na UPSVR - kolizna opatrovníčka - sociálnu prácu?
Mám vyštudovanú bc a mgr predškolskú pedagogiku - viem z tohto odboru ísť študovať mgr sociálnu prácu? Ci najskor bakalára sociálnu prácu?
Budem rada za všetky info ďakujem
A mas znamosti na poziciu koliznej? Na upsvar sa len tak nedostanes...
@sisa_s nevedela som že na to treba známosti. Asi si to predstavujem moc ružovo že 😄😄😄
Kazdy rok koncia stovky absolventov socialnej prace...a potom idu do pokladne...uplatnenie na upsvar je ozaj skor po znamosti..preco nerobis so svojim vzdelanim ucitelku v ms? Tych bude stale treba a platovo to az taky rozdiel nie je
Socialna praca myslim a este asi socialna pedagogika. Ale tam len po znamosti. V Rakusku sa dostanes s tymto tiez ( ak mas nemcinu c1) na Jugendamt a podobne institucie. Dve kamosky to robia. Ale je to tazka robota, lebo riesia priserne pripady.
@sisa_s no tak v tom prípade som asi mala šťastie. Sociálnu prácu som študovala externe a nikdy som nemala problém nájsť prácu v tejto oblasti.
Ja som v marci menila prácu a naozaj na kuratelu požadovali II. Stupeň VŠ- sociálna práca.
Veď si pozri podmienky prijatia na magisterské štúdium v odbore sociálna práca. Alebo zavolaj / napíš mejl priamo na študijné oddelenie , kde vysvetlis akú školu, odbor máš ukončenú.
Jednu vš už máš, tá druhá dá platí aj to ti povedia. Takisto či je nutné denná forma alebo môže byť aj externá