Akú školu musí mať školský psychológ a vychovávateľ?

zuzikxx
19. sep 2024

ahojte, viete mi dat info aku skolu a prax teda podmienky na skolsky psycholog a ake su na vychovavatela. dakujem

1ryba
19. sep 2024

Vyhláška o kvalifikačných predpokladoch ped. zamestnancov. Tam je všetko.
Každý deň rovnaké otázky. Ale každá je hnilá hodiť to do Googlu. Budúci psychológ alebo vychovávateľ by mal vedieť používať internet a vyhľadať si potrebné informácie. Ak nie, neviem, čo chce v tej škole robiť.

zuzikxx
autor
19. sep 2024

@1ryba dakujem a na googli je kopu nepravdivych info, idem hladat cielene, pekny den

zuzuliennka1
19. sep 2024

@zuzikxx a co tak si otvorit stranky pedagogickych fakult? nie “google”.
jednym z predpokladov na taketo studium je aj hladanie relevantnych informacii na internete a rozlisenie, co je pravdiva info a co nie je.
tak mozes hladat 🙂

seahorse27
19. sep 2024

Skolskeho psychologa moze robit clovek, ktory ma vystudovanu 1-odborovu psychologiu (Mgr.), alebo 2-odborovu plus specializacia Skolska psychologia

zuzikxx
autor
19. sep 2024

@zuzuliennka1 no citam cielene a aj tak nechapem, konkretne skoly tam neuvadzaju

zuzikxx
autor
19. sep 2024

@seahorse27 presne takuto odpoved rovno k veci som potrebovala, dakujem

1ryba
19. sep 2024

Konkrétne školy? 🫣 Akože ozaj sa na to radšej vykašli.

zuzikxx
autor
19. sep 2024

@1ryba hladam info pre kamosku, neviem co reagujes ked len mudrujes, mala by si pisat ty tie vyhlasky a nepotrebujem googlit pofiderne skoly co potom zistis ze su k nicomu. Radsej ries svoj zivot

1ryba
19. sep 2024

Prosím ťa a čo nevieš vyčítať z tej vyhlášky, veď to tam máš ako na lopate. Info pre kamošku. Aha, vlastne áno.😅.

zuzuliennka1
19. sep 2024

@zuzikxx aj ta kamoska by sa na to radsej mala vyklaslat, ked si to nevie najst sama, musi hladat cez teba a ty na modrom konikovi 🫣🫣

zuzikxx
autor
21. sep 2024

@zuzuliennka1 taketo slepacie nazory, dakujem 👍 asi mate vela casu, bavili sme sa o tom a neprosila ma o to, skoda reci

zuzuliennka1
21. sep 2024

@zuzikxx “hladam info pre kamosku”😅 slepacie nazory mas jedine tak ty. skoda reci. uz si nasla “cielene” co si chcela?

heln
21. sep 2024

@zuzikxx zopakujem, co napisali predo mnou: vyhlaska o kvalifikacnych predpokladoch - vychovavatel bud stredna skola ucitelstvo ms a vychovavatelstvo, alebo vysoka skola mgr vychovavatelstvo, alebo hocijaka vysoka skola mgr a dorobene doplnujuce pedagogicke studium v zamerani vychovavatelstvo.

1ryba
21. sep 2024

@zuzikxx ty budeš ideálna psychologička a vychoška. Každému vynadáš, tvoja kariéra skončí skôr ako začne.

nikaeli
21. sep 2024

@zuzikxx a čo čakáš, že bude vo vyhláške napísané Prešovská univerzita, Pedagogická fakulta, ..... ? máš tam predsa jasne uvedené, že sa požaduje vysokoškolské vzdelanie 2.st, učiteľstvo, vychovávateľstvo. Tak snáď ste s kamoškou natoľko šikovné, že to na googli dohľadáte aj samé. Vždy môžeš zavolať na študijné a opýtať sa. Ako chcete pracovať s deťmi?

Jeden klik na googli mi našiel toto 😉

jozef11111111
30. sep 2024

@nikaeli nájdeš aj mne niečo 🙂

nikaeli
30. sep 2024
jozef11111111
30. sep 2024

@nikaeli som rozmýšľal akú takú úlohu ti dať čo ani som nepozeral ,a napadlo my kde sa dá v českú študovať ošetrovateľstvo externé...alebo v anglicku bo tu to mam už zmapovane... alebo stratenú peňaženku :D