Ahojte, študujem externe popri práci a zaujímalo by ma ako to zvládajú ostatní 🙂
Cez skúškové obdobie prídem z práce domov a nasleduje učenie, ktoré trvá do 23:00-00:00.
Ako vyzerajú vaše dni?
Neviem si predstaviť mať ešte aj deti a zvládať starať sa o rodinu, to by som to učenie uz fakt nestíhala 😂
Ja som pracovala popri skole, ptm som porodila a skusku som robila aj v nwmocnici, ked.mi do zily tiekla chemoska..takze vsetko sa da 😄 ucila som sa narazovo az pred skuskami
zmenila som kvoli skole pracu - v povodnej by som studovat nemohla.
Normálne, veď popri práci máš kopec.volneho času, alebo pracuješ denne 12.tky?
Ja som.mala prednášky len raz do mesiaca, ako to máš ty?
Ja.som obdivovala matky s deťmi, ako.to dávali.
Škola neumožňovala externé štúdium a tak som študovala denne a pracovala 12tky… Bolo to naozaj o hubu. Vykrývať smeny so školou plus riešiť s vyučujúcimi absencie… Učivo som doháňala po nociach…
No ale čo čert nechcel otehotnela som, a kvôli tomu zmenila prácu. Dostala som individuálne štúdium a zoštátnicovala som už aj s dcérkou…
Neľutujem, veľa mi to dalo a som rada že som sa nevzdala aj keď som veľmi uvažovala nad prerušením…
Ja študujem externe pri troch deťoch, 14, 2 ročne a 2 mesacne. Dva dni pred sekciou som mala online skusku sólo z celého rocnika, vyhoveli mi, nechcela som to robiť po porode. A studujem právo, to nie úplne najlahsiu školu. Da sa zvládnuť vsetko, ked chces.
Ja mam posledný semester a študujem popri práci a 4 deťoch 🤪. Ale som Ing teda mam už vysokú a toto je doplnkové inžinierske štúdium z pedagogiky ale zadaní kopec a teraz záverečná praca a začína semester a opäť škola . Jasne že bez deti to bola malina, ale vtedy som to nevedela 😂😂😂