Ako vyzerá ukončenie adaptačného vzdelávania?

nikolet29
24. nov 2021

Ako vyzerá ukončenie adaptacneho vzdelávania

mirage
24. nov 2021

za otazkou sa pise otaznik.

mogaa
24. nov 2021

@nikolet29 kde? v MŠ?

viera77
24. nov 2021

@mirage A veta sa začína veľkým písmenom😉

nikolet29
autor
24. nov 2021

@mogaa v ZS

mirage
24. nov 2021

@viera77 mas pravdu 🙂

matus7030
25. nov 2021

@nikolet29 ja som ukončovala adaptačné na ZŠ 1-4 pred 6.rokmi a bolo treba odučiť hodinu s hospitáciou uvádzajúcej učiteľky, zástupkyne a riaditeľky školy. A odovzdať prípravu na vyučovaciu hodinu a aj sebahodnotenie tušim. Potom sa už stávaš samostatným pg zamestnancom.

nikolet29
autor
25. nov 2021

@matus7030 a mali ste aj hospitaciu kde ste museli oducit hodinu ? a potom ešte jednu hodinu oducit pred riaditeľkou, zástupkyňou,uvadzajucou učiteľkou?

matus7030
26. nov 2021

@nikolet29 ja som mala iba 1 hodinu - bola tam riaditelka, zastupkyna a uvadzajuca. Tá vám určite poradí na ktoré veci sa dbá a treba si na ne dať speciálne pozor. A to platí potom počas akejkoľvek hospitácii vo vašej praxi.

viera77
27. nov 2021

Od septembra som 2020 zamestnaná v MŠ, ešte ako študentka 2.ročníka na SOŠPg. Mala som len jednu hospitáciu v marci 2021 - tam som vypisovala aj sebahodnotenie, doložila podrobne napísanú prípravu a ešte ten deň nasledoval aj rozhovor s riaditeľkou - zameraný na veci, ktoré mám zlepšiť alebo sa ich vyvarovať, teda nič strašné a stresujúce /pre mňa vtedy samozrejme hororová situácia, keďže som nevedela, čoho sa ten rozhovor bude týkať - čakala som mega kritiku a výhrady/. Následne v júni ukončenie adaptačného vzdelávania - prítomná bola riaditeľka /moja uvádzajúca učiteľka/, zástupkyňa a vedúca metodického združenia. Tiež odovzdaná podrobná príprava a tým to aj skončilo. Bolo mi len riaditeľkou medzi rečou oznámené, že som adaptačné úspešne zvládla.