Ahoj prosím ako vyzerá skúškové obdobie na výške? Myslím tým, viem si skúšky naplánovať aspoň z časti podľa seba? (Termíny)
Zvlastna otazka ta druha. Vsetky skusky si naplanujes „podla seba“. Vyucujuci zada terminy a ty si vyberies kedy chces, prip. kde je este volno.
To velmi zalezi od konkretneho odboru. Ked su vas v rocniku stovky, byvaju terminy pre dany predmet kazdy tyzden, rozhoduju rychle prsty pri prihlasovani. Viacmenej si mozes zvolit poradie v akom skusky urobis. No ked vas je 5, casto mas terminy z daneho predmetu len tri a vyucujuci sa nejak dohodnu kto dava kedy, aby sa to neprekryvalo (v tom lepsom pripade, v horsom im je to salam a pokojne daju vsetko spolu v rovnake tyzdne). Ak ides az na treti, pre inych je to uz druhy opravny a ty prichadzas o predchadzajuce dva pokusy.
ja teraz mam niektore skusky uz dopredu dane ale par si viem aj sama vybrat , ale to len obcas
aspoň tam kde som chodila ja to fungovalo tak, že každý vyučujúci vypísal konkrétne termíny, kedy bude skúška a mohli sme si vybrať s tým, že odporúčam nespoliehať sa na to, že skúšku spravíš na prvýkrát (čiže nedávať si tie posledné terminy, aby si ešte mala šancu si to potom opraviť), predterminy boli u nás jasne dané vždy v 13. týždni počas poslednej prednášky ☺️
Ďakujem pekne za všetky odpovede.este sa chcem opýtať či sa počas skuskoveho aj riadne vyučuje
nie, najprv máš výučbu počas semestra (štandardne 13 týždňov) a následne je skúškové obdobie (u nás bolo mesiac a pol cca)…
predterminy, riadne terminy, opravne terminy, prelozenie skusky do druheho semestra..... nikto neskonci na tom ze nedokaze skusku naterminovat