Ahojte, viete mi prosím poradiť kde vypnem nápovedy v appke Duolingo? Myslím nápovedy slov, ktoré vyklikávaš. Chcela by som to mať na písanie textu. Ďakujem 😇
@janai1 Áno sú a ja by som chcela vypnúť tie nápovedy😊
Vidím, že ma nechápeš 😅 Sú tam rôzne druhy úloh - klikacie, počúvacie, dopisovacie. To nie je napovedá ale typ úlohy
Myslím, že sa to vypnúť nedá. Na Duolingu su rôzne úlohy - niekde vyberáš, niekde píšeš, niekde rozprávaš.
Pri niektorých takýchto doplňovačkách sa to dá, pri tých je dole v roh klávesnica a tam keď klikneš, tak dopisuješ sama namiesto vyberania... a zdá sa mi, že pri vyšších leveloch som to vedela vypnúť úplne, ale to už je celkom dávno, nepamätám si presne
toto sa vypnut neda.
je cvicenie na posluch, cvicenie na pisanie, cvicenie na doplnanie.....
toto je cvicenie ze vyberas len správne slova. v nizsej úrovní som to nevidela, zeby sa to dala vypnut
Da sa to vypnúť, nieje to druh úlohy ale nápoveda. Samozrejme vo vyšších leveloch. Svoju odpoveď som nedostala ale nevadí, hodím vám to sem keď sa k nej dopátram.
No tak ťa sklamem ale nedá sa to vypnúť 😉 stačí si prečítať nejaké diskusie o duolingo (v angličtine) a zistíš že to zmenili.
@autorka, co myslis pod napovedou? To podčiarknutie slov v zadani, ze ked na ne ukazes, tak sa ti zobrazí preklad? To sa vypnut neda. A ak myslis to vyklikavanie slov, to naozaj nie je napoveda, ako ti uz napisali, to je typ cvicenia. Niekde sa da prepnut cez ikonku klavesnice, aby si pisala, niekde nie
Tak pokiaľ viem tak niektoré cvičenia sú takéto a niektoré dopisovacie.