Ako to prebieha na kurze?

25. jan 2024

Ahojte absolvovala ste niektorá nejaký kurz typu účtovníctvo a pod?
Ako to prebieha? Sú tam aj nejaké tie úvodné predstavovacky povedať niečo o sebe prečo si ten kurz robíte na čo ho chcete a pod?😃
Chcem si ho urobiť ale strašne ma toto odrádza lebo som ťažký introvert som rada že som vonku zo školy a bolo pre mna vždy utrpenie na každej novej hodine sa predstavovať keď ostatní pozerali počúvali a ja som sa cela potila. Akože nemám problém sa aj rozprávať s hocikým a tak ale len keď veľa ľudí pozerá a ja mám niečo hovoriť s tým mám problém.
Ešte keby to je nejaký kurz čisto pre ženy napr niečo kozmeticke že bude tam len žena ktorá bude robiť kurz a pár báb navyše tak uplna pohoda ale na takom účtovníckom môže byt kadekto zaujímaví ľudia čo majú o čom rozprávať a ja nebudem vedieť kde je sever.
Dosť ma to obťažuje že chcem sa len niečo naučiť a toto musí byt toho súčasťou. Teda aspoň si to tak predstavujem na žiadnom som ešte nebola

katkami123
25. jan 2024

Nie, nič také tam nie je, to nie si v škôlke, aby si sa predstavovala a hovorila niečo o sebe, tam sa hneď berie učivo.

autor
25. jan 2024

@katkami123 keď som si pozerala na YouTube nejaké kurzy ktoré boli aj nahrané tak takéto intro tam bolo 😃

katkami123
26. jan 2024

Tak tomu neverím. Zažila som rôzne kurzy ( cez účtovníctvo, Jazykovky, IT) a nikde nikoho nezaujímali žiadne zbytočné príbehy, načo? Iba, aby si sa učila, urobila test, maximalne sa ťa opytaju na meno kvôli dochádzke a či si zaplatila kurz. Máš nejaké divoké predstavy o prieboch kurzov. 😀 dáš tu link na to intro, čo si pozerala? To fakt musím vidieť, inak neuverím.