Ahojte, zaujímalo by ma, ako ste zvládli VŠ popri materskej, ako často ste chodili na prednášky a koľko Vás vyšiem napr. 1 trimester aj so štúdijnými podkladmi? Príp. Čo ste študovali. Ďakujem za odpovede
Ja zacinam 3.rocnik prava, minuly rok som chodila len na skusky, v tehotenstve a po porode som ine nestihala, ucenie bol teda des, lebo dieta vyzadovalo vacsinu mojej pozornosti. Myslim si, ze tento rocnik bude este horsi a uvidim,dokedy saa bude dat studovat. Poplatok je 490€ za rok, studijne materialy cca 100€,ale to som este pracovala,teraz si. Max vytlacim vypracovane otazky,lebo z rodicaku ucebnice asi tazko.
trimester? :D
Zalezi co studujes, kolko mas deti, aku podporu v rodine. Ja mam napr narocnu pracu a zavidim maminam na materskej, ktore si cas vedia lepsie zmenezovat. Ja po 10 h v robote, cestovaniu do prace a domov som rada, ze sa osprchujem, najem a lahnfm na gauc. Navyse musime aj praxovat cize cela dovolenka v tahu. Ale zvladam, aj ked horko tazko.
Ahojte, prosím Vás je tu niekto kto sa venuje písaniu seminárnych prác? potrebovala by som poradiť, ďakujem
Tiež začínam teraz od septembra a som zvedavá ako to bude vyzerať, máme tri deti a prednášky by mali byť len v sobotu. Už teraz som si za super cenu kúpila cez bazos knižky ktoré mi bude treba od pani ktorá skončila rovnaký odbor.