Ako ste sa naučili po anglicky?

31. júl 2024

Je dobrý nápad zohnať si súkromného učiteľa?

doriiis
31. júl 2024

Cez filmy,knihy,rozprávky a veľa,veľa rozpravat

levi767
31. júl 2024

Sú aj dobre appky 🙂 a to nemyslím duolingo.. a určite telefon, pc do anj 🙂 promova je veľmi dobra appka, ewa english a tak 🙂

lalala2020
31. júl 2024

Podcasty…. Odporúčam na Spotify Listening Time: English practice….. ver mi😃😃😃😃… hoci mne trvalo, také 3 epizódy kým som si zvykla, ale teraz to milujem

levi767
31. júl 2024

@lalala2020 je to aj inde?

lalala2020
31. júl 2024

@levi767 vieš čo, je…. Spomínal to v niektorých epizódach, ale ja to nepoznám a mám dojem, že je to spoplatnené, ale na Spotify je to zadara…

hederamonstera
31. júl 2024

Na porozumenie som sa naucila z pc hier a youtube, na rozkecanie mi pomohol skipe s native speakerom

levi767
31. júl 2024

@lalala2020 myslím ze je to aj na ytb🙂 ďakujem🙂 https://youtube.com/@listeningtimepodcast?si=nL...

lalala2020
31. júl 2024

@levi767 neviem, nevidim tam jeho podcasty, ktoré počúvam ja… zverejňuje jednu každý týždeň

hnedovlaska1234
31. júl 2024

ja som sa rozprávať naučila tak,že som sa rozprávala sama so sebou po anglicky😂 plus som si veľa písala s ľuďmi zo zahraničia to mi pomohlo asi najviac

bublinka1426
31. júl 2024

v anglicku

ina2405
31. júl 2024

Anglicko, Reddit, youtube, buzzfeed

atinkaa
31. júl 2024

dievcata, ak mate nieco take aj na nemcinu, spanielcinu a taliancinu, tak budem povdacna, rada by som, co to oprasila z toho, co som kedysi vedela 😀 plati najma pre poslede dva jazyky🙈

hankab
31. júl 2024

Pozerat filmy s anglickymi titulkami, aby sa ti dostala do hlavy skladba viet.. citat si texty oblubenych piesni aj s prekladom.. a ked uz bude nejaka zakladna slovna zasoba, tak kecat, kecat a kecat a nebat sa robit chyby, inak sa nenaucis

e1h
31. júl 2024

Chodil som nejaký rok súkromne na angličtinu, tam som pobral nejaké základy, ako prítomný a minulý čas často používaných slovies, všetko ostatné (hlavne slovnú zásobu) som nabral z počítača a hlavne z pozerania filmov a seriálov v angličtine s anglickými titulkami. Čo sa týka rozprávania, stačí ísť pár krát na dovolenku do cudziny alebo sa dať do reči (ho aj po dvoch vodkách) s turistami. 🙂

lucia13022023
31. júl 2024

Všetky jazyky ktoré viem som sa učila pomocou seriálou, kníh, filmov, podcastou. Naučila som sa tak angličtinu, nemčinu, taliančinu, francúzštinu a španielčinu. Netreba na to kurzy ani nič špeciálne

mimirka32
31. júl 2024

Ja sa ucim anglictinu uz asi dobrych 20 rokov, aj viac 🤦 a stale som tak B2. Mala som sukromne hodiny, konverzacie v jazykovke, bola som v zahranici, mala som pracu niekolko rokov, kde som komunikovala v anglictine denne, citala som knihy v anglictine, pozeram videa v anglictine, mavam konverzacie s native speakrom...dohovorim sa, ale stale nie som tam kde by som chcela🤷

liz_lemon
31. júl 2024

@atinkaa Duolingo je fajn

sszuzu8
31. júl 2024

V práci. Išla som s holými základmi

ivangeline
1. aug 2024

Áno, a tiež aj intenzívny kurz, kde sa veľa rozpráva.