Je dobrý nápad zohnať si súkromného učiteľa?
Sú aj dobre appky 🙂 a to nemyslím duolingo.. a určite telefon, pc do anj 🙂 promova je veľmi dobra appka, ewa english a tak 🙂
Podcasty…. Odporúčam na Spotify Listening Time: English practice….. ver mi😃😃😃😃… hoci mne trvalo, také 3 epizódy kým som si zvykla, ale teraz to milujem
@lalala2020 je to aj inde?
@levi767 vieš čo, je…. Spomínal to v niektorých epizódach, ale ja to nepoznám a mám dojem, že je to spoplatnené, ale na Spotify je to zadara…
Na porozumenie som sa naucila z pc hier a youtube, na rozkecanie mi pomohol skipe s native speakerom
@lalala2020 myslím ze je to aj na ytb🙂 ďakujem🙂 https://youtube.com/@listeningtimepodcast?si=nL...
@levi767 neviem, nevidim tam jeho podcasty, ktoré počúvam ja… zverejňuje jednu každý týždeň
ja som sa rozprávať naučila tak,že som sa rozprávala sama so sebou po anglicky😂 plus som si veľa písala s ľuďmi zo zahraničia to mi pomohlo asi najviac
v anglicku
Anglicko, Reddit, youtube, buzzfeed
dievcata, ak mate nieco take aj na nemcinu, spanielcinu a taliancinu, tak budem povdacna, rada by som, co to oprasila z toho, co som kedysi vedela 😀 plati najma pre poslede dva jazyky🙈
Pozerat filmy s anglickymi titulkami, aby sa ti dostala do hlavy skladba viet.. citat si texty oblubenych piesni aj s prekladom.. a ked uz bude nejaka zakladna slovna zasoba, tak kecat, kecat a kecat a nebat sa robit chyby, inak sa nenaucis
Chodil som nejaký rok súkromne na angličtinu, tam som pobral nejaké základy, ako prítomný a minulý čas často používaných slovies, všetko ostatné (hlavne slovnú zásobu) som nabral z počítača a hlavne z pozerania filmov a seriálov v angličtine s anglickými titulkami. Čo sa týka rozprávania, stačí ísť pár krát na dovolenku do cudziny alebo sa dať do reči (ho aj po dvoch vodkách) s turistami. 🙂
Všetky jazyky ktoré viem som sa učila pomocou seriálou, kníh, filmov, podcastou. Naučila som sa tak angličtinu, nemčinu, taliančinu, francúzštinu a španielčinu. Netreba na to kurzy ani nič špeciálne
Ja sa ucim anglictinu uz asi dobrych 20 rokov, aj viac 🤦 a stale som tak B2. Mala som sukromne hodiny, konverzacie v jazykovke, bola som v zahranici, mala som pracu niekolko rokov, kde som komunikovala v anglictine denne, citala som knihy v anglictine, pozeram videa v anglictine, mavam konverzacie s native speakrom...dohovorim sa, ale stale nie som tam kde by som chcela🤷
V práci. Išla som s holými základmi
Áno, a tiež aj intenzívny kurz, kde sa veľa rozpráva.
Cez filmy,knihy,rozprávky a veľa,veľa rozpravat