Ahojte mamicky/oteckovia! 😊
Uz mi dlhsie vrta v hlave myslienka, ze zamestnat sa po materskej bude asi celkom tazke 🙈 ja osobne som vysla z cviku a praca ktorej som sa venovala aj urcity cas na materskej uz je "pase". Aktualne sa staram rok o syna a citim sama na sebe, ze mi mozog zmakol. A to je na ceste druhe dieta, cize cas straveny doma sa mi predlzi 😂
Kazdopadne, chcem sa spytat mamiciek, ako ste vyuzili cas na materskej na vzdelavanie? Ja rozmyslam nad nejakym online kurzom (kedze pohnut sa z domu bez deti je nerealne pre mna), ale chcela by som pocut realne nazory a skusenosti, ze ci vam to naozaj pomohlo a bolo prospesne? Pripadne aj odporucania, ake kurzy? Dakujem
Presne z tohto dôvodu som si to zariadila tak, aby som mohla pracovať popri MD/RD z domu pre pôvodného zamestnávateľa, nakoľko mám svoju prácu veľmi rada. Osobne si neviem predstaviť byť roky doma bez akejkoľvek odbornej sebarealizácie. Ak by som z nejakého dôvodu bola v takej situácii, investovala by som asi do ďalšieho cudzieho jazyka..Ja mám ale skončené PHD, tak mi nápadná jedine ten další jazyk. Ak by som nemala VS, uvažovala by som nad ňou, pripadne nad pedagogickým minimom..Stále ma láka psychológia, ale venovať sa tomu roky len kvôli tonu, že ma ta oblasť zaujíma mi príde celkovo neefektívne, lebo v práci by som to nevyužila, čo ale nemusí byt tvoj prípad. Pripadne do odborných kurzov v oblasti, ktorej by si sa rada po MD venovala. Na toto asi nie je univerzálna rada, tých kurzov je široká ponuka a veľa z nich sa dá absolvovať online.
...spravila som dalsiu VS a tiez sa dala na dalsi jazyk 🙂
Ja som mala pred nástupom na matersku skončené 2 Vs, tak som sa vrhla na dalsi cudzi jazyk😊