Ako sa prestať báť rozprávať po anglicky?

19. dec 2024

Čo na to pomáha ?

kabinka11
19. dec 2024

Tiež mám tento problém. 😞

petamich
19. dec 2024

Len konverzovat 🙂 najdi si niekoho s kym to budete spolu trenovat, plus pozeraj napr. filmy a serialy, pocuvaj audio knihy a podcasty

sszuzu8
19. dec 2024

Naučila som sa až v práci keď za mňa kolegovia museli robiť časť mojej roboty. 😃Hanbila som sa ale už teraz mňa volajú na pomoc keď dačo 😃

rebi789
19. dec 2024

Komunikuj s cudzincami po anglicky

dajanah
20. dec 2024

Applikacia pronounce, v podstate sa rozpravas s AI, nasledne ti aj opravi chyby a je to zadarmo (mozes su zaplatit aj premum ucet ak chces toho viac) ale aj ten free je uplne perfektny 🙂

tramtada31
20. dec 2024

@dajanah super napad, ale nenaslo mi ju. Prosím nevieš presný názov? Dakujem

katie253
20. dec 2024

@dajanah, prosím ťa, to je táto s tými perami?

jarnajar
20. dec 2024

Rozprávať, nič iné. Prestav si to v hlave, jazyk je komunikačný prostriedok, nie súťaž v dokonalosti. Chceš niečo povedať, nie ohúriť dokonalým prejavom.

dajanah
20. dec 2024

@katie253 ano presne ta 🙂

brigelka
20. dec 2024

Mne pomáha, keď sa rozprávam s cudzincami. Tiež chodím na kurz angličtiny, kde veľa rozprávam a nevadí, že aj zle 🙂. A tiež vedomie, že vždy sa nájde niekto, kto hovorí horšie ako ja 😁.

zazka666
22. dec 2024

Chodim každý rok na stáže do zahraničia. Len jeden týždeň , ale vždy ma to posunie. Prvýkrát v Lisabon a stretla som sa s asi 40 ľuďmi z celého sveta. Nikto ani z eu, nieto ešte Slovak, alebo Čech, alebo hoci poliak. Takže musela som otvoriť ústa
Čítam, píšem maily v aj, ale komunikácie v aj mi stále bohvieako nejde. Tak , ale skúšam.