Ako sa pohybujú ceny internátov?

1. okt 2024

Ako sa pohybuju ceny internatov na Vš? Nitra, Bratislava, Trnava, …

really8
1. okt 2024

Googli. Maju to urcite zverejnene na strankach. Ako vysokoskolak bude google vela pouzivat tak je cas naucit sa s nim pracovat. A tak isto sa ti zide aj schopnost samostatne dohladat informacie.

janka1011
1. okt 2024

@really8 keď nevieš odpovedať k veci, tak radšej nepíš nič.

really8
1. okt 2024

@janka1011 takze tu mam vypisovat ceny intrakov lebo buduci vysokoskolak neni schopny na 15 minut vypnut tiktok a pozriet si stranku intraku? A k comu to bude? Budeme mu/jej dalej aj pomahat pisat seminarky a davat rady kde ma hladat podklady? Ty si ako k veci odpovedala?

mandzula
1. okt 2024

Nech sa paci https://www.ukf.sk/fakulty-a-sucasti/studenske-.... Zvysok si najdi a porovnaj.

janka1011
1. okt 2024

@really8 nie, nemáš tu vypisovať ceny. Nemusíš pisať nič, keď ta daná téma irituje. Proste choď ďalej. Toto fórum slúži na diskusiu, takže môže sa tu pýtať čokoľvek. A len tak pre zaujímavosť, nie každý internát má ceny uvedené na stránke. Napr.my sme si museli obvolať, aby sme vedeli porovnať ceny.

really8
1. okt 2024

@janka1011 ona nechce cenu konkretneho internatu ktory to nema zverejnene ale vseobecne hociktoreho. Ty budes ten typ co radsej poda rybu nez aby naucil rybarcit. Ak ta moja odpoved irituje proste chod dalej. A tak ako sa ona moze opytat cokolvek ja mozem odpisat cokolvek. Bez vychovavat svoje deti

janka1011
1. okt 2024

@really8 tak snáď si už uspokojila svoju potrebu poučovať. Si predstav, že ľudia bežne diskutujú a podavajú si informácie aj o veciach, ktoré sa dajú dohľadať na internete.

really8
1. okt 2024

@janka1011 a ty si dnes uz uspokojila svoju potrebu moralizovat? Dufam ze ano a vsetci ostatni budu usetreni. Maj sa

janka1011
1. okt 2024

@really8 no ak si aspoň čiastočne pochopila význam diskusného fóra, tak mi to stálo za to. Aj tebe pekný deň.