Ako sa najrýchlejšie naučiť anglický jazyk?

fjury
21. nov 2018

Nemáte niekto nejaké rady ako aa čo najrýchlejšíe naučiť po anglicky? Nejaké kurzy alebo niečo iné?

vlasica19
21. nov 2018

Filmy, pesnicky tam pochytis slovicka a asi teda aj nejake kurzy lebo niekde sa musis naucit gramatiku, niekde robia aj take tie "zrychlene" 🙂

hettinka
21. nov 2018

@fjury ak nevieš nič, intenzívny kurz a doma to podporiť naučenými videami z YouTube, seriály, veľa citat, anglické filmy s anglickými titulkami.

fjury
autor
21. nov 2018

@vlasica19
@hettinka a filmy kukať v angličtine aj s ag titulkami alebo slovensky a anglické titulky?

barbi789
21. nov 2018

@fjury Samozrejme že Anglické titulky, ak si dáš Slovenské budeš pozerať na titulku a nie vnímať Angličtinu

hettinka
21. nov 2018

@fjury anglicky s anglickými titulkami. Možno začať takými, ktoré poznáš a koncentrovať sa na jazyk.

whatever1
21. nov 2018

@fjury Nauc sa zakladnu gramatiku, kazdy den sa uc nove slovicka a pouzivaj ich vo vetach aby si si ich lepsie zapamatala. A tie filmy s ang.titulkami ako ti radia baby👍Pozri si ten isty film aj 2 krat aby sa to na teba nalepilo..

nela6
21. nov 2018

@fjury anglické filmy, alebo začni rozprávkami s angl titulkami... Je tam základnejsia slovná zásoba, plus knihy v angličtine, tiež podľa obtiažnosti, dá. Sa. Ísť. Do. Knižnice a poradiť, sú presne knihy na to, je tam aj uvedená slovná zasoba

bluka2
21. nov 2018

Ja by som povedala, že na začiatok je naj kurz ako základ a potom pridávať všetko čo tu bolo spomenuté

lula313
22. nov 2018

Nevidim v profile, že by si mala dieťa, tak Radim vycestovať a študovať jazyk v zahraničí. Ja som bola 9 týždňov na Malte s biednom úrovňou, ale dosť má to tam rozbehlo, potom som polroka navštevovala pon-štvrtok kurz a po ňom som získala cambridgsky certifikát a následne sa zamestnala v medzinárodnej firme, čiže mne sa tá investícia do studia jazyka veľmi oplatila

bubblegum7
27. nov 2018

Dopisovat si s niekym v anglictine ... Ja som sa takto naucila za 4 mesiace ... Nevedela som nic teraz v pohode

polo123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz