Ako sa dokopať do robenia seminárky?

21. okt 2021

Ahojte. Prosím Vás, ako sa dokopem k robeniu seminárky, pretože sa akosi neviem k nej dostať :D. Ďakujem za rady

eeffka
21. okt 2021

Vypni kona a zapni word?

zitaje
21. okt 2021

Veľmi jednoducho: začni ju robiť. Daj si malé ciele, jeden deň si napíš osnovu, potom píš po kapitolách... tu nič nepomôže, len to proste robiť, dať si to ako prioritu a pôjde to.

zitaje
21. okt 2021

@eeffka no ty si to vystihla pár slovami 😀

lienkashoppingqueen
21. okt 2021

@zitaje urcite ma seminarku za sebou

amelie2017
21. okt 2021

No ked sa nevies dokopat k seminarke, co s diplomovkou? Radsej to zabal. Usetris si nervy a cas a peniaze.

tncka
21. okt 2021

Nijako,termin ta dokope🤣🤭

lindous
21. okt 2021

Ja som taká, že mi musí horieť pod zadkom a vtedy som supervýkonná 😅 ale to nie je asi najlepšia rada 😂

Dôležité je začať teraz - hneď - nie o hodinu, nie zajtra, proste viem, že by som to mala robiť, tak nad tým nepremýšľam a robím ... začni si hľadať zdroje, čítaj o téme, vypisuj si poznámky, premysli si osnovu o čom chceš písať, ako to chceš písať a píš - prvé vety sú najhoršie vždy, keď už sa rozbehneš, tak to pôjde, držím prsty 🙂

lenka2813
21. okt 2021

Ja som vždy robila, keď mi horelo za ritou a musela som to proste uz spraviť. 😄 Mala som v sebe akýsi adrenalín a vtedy som vymyslela aj nemožné... Ale nie každému to tak vyhovuje 😄

lolazmola
21. okt 2021

A aká je téma seminárký???

ivangeline
22. okt 2021

Ja som robila eseje tak..ze denne 200slov musi byt. Ked aa rozpises...moze byt zrazu viac. A obcas sa proste neda ani 200 ale vzdy bola snaha peiblizit sa..Ja som zas potom mala problem sa zmestit do daneho poctu slov..a musela zas prerabat ale.je jednoduchsie z viac urobit menej ako naopak..:D

diewcatqoo
22. okt 2021

Ja viem najlepsie vysledky podavat pod tlakom, takze vzdy som seminarku pisala na poslednu chvilu, najlepsie vecer pred odovzdanim a vzdy som ju vyplula na jeden pokus. U mna jednoducho nejde pisat nieco po castiach. Bud mam myslienku a vyplujem text alebo nemam a nenapisem nic.
Aj diplomovku som odovzdavala tak, ze dva tyzdne pred terminom som kompletne vymazala vsetko, co som mala napisane a zbuchala som to cele nanovo.
Takze asi ti neporadim ako sa dokopat. Termin ta dokope sam. A ked ani termin nie, tak sa na to vykasli, lebo na to nemas.

henrikir
22. okt 2021

vsetko vypni, vsetko si daj na poriadok, prec od seba veci, ktore by rozptylovali a sup na to. cim skor zacnes, tym prv budes mat s tym pokoj.

janulicka24
22. okt 2021

Naplanuj si to, daj si mensie ciele, ktore ta budu neustale posuvat vpred a motivovat, rob si pauzy aby si sa citila lepsie, neries socialne siete a ono to pojde 🙂