Ako sa dá oficiálne ukončiť štúdium na vysokej škole?

9. nov 2021

Dobrý deň, prosím vás, ako sa dá oficiálne ukončiť študium na vysokej škole ? Treba podať nejakú žiadosť ? Alebo sa mam radšej informovať na študijnom oddelení ?

chadkroeger
9. nov 2021

oficiálne ukončit štúdium na VŠ???? Spraviš všetky zápočty, následne skúšky, následne štátnice, kde ti bude vydaný lisť o uspešnom ukončení no a potom promócie, kde dostaneš diplom.

0silvia0
9. nov 2021

myslíš zanechanie štúdia asi... nájdi si na www stránke svojej školy Písomné vyhlásenie študenta o zanechaní štúdia
nebaví ťa škola?

1angelika
9. nov 2021

pozri si na stránke tvojej fakulty ale pokiaľ viem dáva sa žiadosť o zanechanie štúdia

dazdovka
9. nov 2021

Nevymyslaj a dokonci si aspon rocnik!

zuzanka.zuzu
9. nov 2021

@1angelika žiadosť? a keby jej nevyhoveli tak bude musieť pokračovať v štúdiu? 🙂

nič, neprídeš do školy... ak chceš, tak môžeš poslať na študijné informáciu o zanechaní štúdia

1angelika
9. nov 2021

@zuzanka.zuzu darmo sa smeješ, niektoré fakulty majú na to tlačivo žiadosť. Neviem kde konkrétne autorka študuje takže sa musí sama informovať na študijnom. A určite to nie je len tak, že neprídeš do školy a vybavené. Musia ti oficiálne štúdium ukončiť, s dokladom potom ideš na úrad práce - pokiaľ sa jedná o denné štúdium.

autor
9. nov 2021

Začala som študium ako tehotná ale po fyzickej stránke mi nie je dobre, takže som sa rozhodla študium zanechať 🙂 tak si myslím že je lepšie to študium nejako oficiálne nechať, a nie len nechodiť a čakať na vyhodenie.

alex49
9. nov 2021

Niekde vyhadzujú na konci roka, niekde na žiadosť. Ved si nájdi číslo na študijné a zavolaj tam.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz