Ahojte chcela by som sa opýtať da sa čo najrýchlejšie naučiť cudzí jazyk napríklad nemčinu? Z domova bez jazykových škôl ? Ďakujem za rady
Skúšaj slovíčka a potom rozvite a holee vety, potom skús komunikovať na omegle po nemecky s Nemcami, ver mi, ja som sa takto naučila po afro africký a doteraz spomínam na moje pekne dialógy s chlapcami😁😁
1. zacni s nejakou appkou, napriklad memrise alebo duolingo 2. zmen si jazyk na nemcinu v mobile, v prehliadaci, proste vsade kde sa da. 3. kup si nejaky pracovny zosit pre zaciatocnika a rob cvicenia na gramatiku 4. zacni pozerat serialy po nemecky s nemeckymi titulkami. 5. Najdi si ucitela cez skype napriklad na italki alebo na doucma
No ziadno.nauc a nejake slovíčka, ale v nemecku ti to aj tak nepomoze,naucis sa za pochodu
Jazykový mentoring Lýdia machová. Moja inšpirácia na učenie cudzieho jazyka
Tiež odporúčam webinár Lýdie Machovej. Skvelé nakopnutie a motivácia.
@maminka123abcd ...afro africký...?! Jazyk...?!
@danica2711 áno, točia sa v ňom aj afro africké filmy pre dospelých
@maminka123abcd tak to chápem, tam sa väčšinou vydávajú len zvuky, ktoré sa netreba veľmi učiť
Pasívne skús v noci si púšťaj nahrávky v nemčine nasavas to do podvedomia 🙂 veľmi to pomáha .. jasné že sa musíš učiť aj aktívne bez toho to nejde
@denisa123938928 https://jazykovymentoring.sk/3-tajomstva/?gclid...