Ako prebieha externé štúdium na vysokej škole?

kk3
1. dec 2020

Viem mi prosím Vás niekto povedať alebo upresniť ako vlastne prebieha externé štúdium na VŠ? Dá sa to aj online, či nie?

babovka2321
1. dec 2020

@kk3 na to by si najskor musela upresnit ty odbor a skolu, vsade je to inak. U nas chodili externisti do skoly na cely piatok, od skoreho rana az do tmy.

n_i_ka
1. dec 2020

Ja chodím externe do školy a chodíme každý piatok aj sobotu na cely deň (od 8 do 19)...momentálne mame výučbu online ale podľa rozvrhu....záleží však od školy

ibrunova
1. dec 2020

Online iba teraz, inak sa chodí normálne do školy, každá to má inak.

majah212
1. dec 2020

v aktualnej situacii sa studuje distancne, vacsinou on-line+ samostudium. hlavny rozdiel v externom a dennom studiu je v pocte hodin danych predmetov- teda ich casova dotacia, preto externisti stihnu napr. jeden predmet prebrat za vikend a denni chodia kazdy tyzden do skoly. externe studium sa realizuje (zvacsa) pocas vikendov- pretoze to viac vyhovuje pracujucim + si musia niektore veci dostudovat. samozrejme pri dennom studiu maju denni studenti vyhody napr. ISIC a pod.

sivana09
1. dec 2020

kazda skola to ma inak... ja som parkrat bola v sobotu, inak komplet online.. a skusky osobne v skole

anett63
1. dec 2020

Závisí od tvojho zvoleného odboru a od školy ktorú navštevujes. Ja som študovala ekonomicku fakultu a chodila som každý druhy piatok a sobotu od rána do večera, casto to ale vyšlo aj tri piatky a soboty do mesiaca, takze je to individuslne a aj aky rozvrh dostaneš. Štúdiun som ukončila pred 5 rokmi, ale segra študuje teraz externe a kvôli opatreniam maju výučbu online piatky a soboty.

mtnns
1. dec 2020

My sme mali vždy len v sobotu od 8ej do 16tej. Online nikdy. Ale teraz počas korony je to normálka

sandruska30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinkaro
11. apr 2022

študuje niekto externe v prešove, koľko dní v týždni chodite? ďakujem