Viem mi prosím Vás niekto povedať alebo upresniť ako vlastne prebieha externé štúdium na VŠ? Dá sa to aj online, či nie?
Ja chodím externe do školy a chodíme každý piatok aj sobotu na cely deň (od 8 do 19)...momentálne mame výučbu online ale podľa rozvrhu....záleží však od školy
Online iba teraz, inak sa chodí normálne do školy, každá to má inak.
v aktualnej situacii sa studuje distancne, vacsinou on-line+ samostudium. hlavny rozdiel v externom a dennom studiu je v pocte hodin danych predmetov- teda ich casova dotacia, preto externisti stihnu napr. jeden predmet prebrat za vikend a denni chodia kazdy tyzden do skoly. externe studium sa realizuje (zvacsa) pocas vikendov- pretoze to viac vyhovuje pracujucim + si musia niektore veci dostudovat. samozrejme pri dennom studiu maju denni studenti vyhody napr. ISIC a pod.
kazda skola to ma inak... ja som parkrat bola v sobotu, inak komplet online.. a skusky osobne v skole
Závisí od tvojho zvoleného odboru a od školy ktorú navštevujes. Ja som študovala ekonomicku fakultu a chodila som každý druhy piatok a sobotu od rána do večera, casto to ale vyšlo aj tri piatky a soboty do mesiaca, takze je to individuslne a aj aky rozvrh dostaneš. Štúdiun som ukončila pred 5 rokmi, ale segra študuje teraz externe a kvôli opatreniam maju výučbu online piatky a soboty.
My sme mali vždy len v sobotu od 8ej do 16tej. Online nikdy. Ale teraz počas korony je to normálka
študuje niekto externe v prešove, koľko dní v týždni chodite? ďakujem
@kk3 na to by si najskor musela upresnit ty odbor a skolu, vsade je to inak. U nas chodili externisti do skoly na cely piatok, od skoreho rana az do tmy.