Ahojte chodil niekto na sociálnu prácu v BB externé kedy prebieha vyučovanie počas týždňa či víkendy ako to tam funguje Ďakujem za každé info
Kolegyňa tam chodila externe, tiež to bol síce iný odbor ale chodila štvrtok, piatok, sobota aj nedeľa
no ja som koncila pred dvoma rokmi presne tento odbor a skolu sme malu len piatok a sobotu keby chces viac info pytaj sa
ja končím tento rok, ale iný odbor...učí sa len v piatky od rána od 8,15 do poobedia...ako tu už bolo spomínané záleží od toho koľko máš hodín v rozvrhu...a presne tak ako už bolo spomenuté vyššie, aj pred začiatkom zimného semestra aj pred začiatkom letného semestra ideš pár dní aj v týždni...volá sa to tzv. bloková výučba...inak potom chodíš už v piatky
@juli268 ja chodim na externe
@juli268 a nedaj sa odradiť, ze soc praca nema zmysel.Taketo nezmysli hovori len ten kto nema pojem o tom co je soc.praca.
Ahojte dievčatá 🙂 ja sem síce moc nechodím, ale našla som toto super vlákno. Ja som chodila do NR a prestupujem na pedagogickú do BB a teda som rada že ste ma uistili že je to len piatky + bloková výučba. Sú to 100% len piatky na pedagogickej, áno? Ja totiž v soboty pracujem popri deťoch. Ďakujem
@henrieta95 ano len v piatky ale prvy tyzden sa učí cely a do ktorého ročníka ides? Externe?
@dedikatessa úžasné, ďakujem krásne ❤️ do prvého na magistra 🙂 primárne vzdelávanie
PEP som ukončila v NR ale viac ma láka metodika a spôsob výučby v BB
Ahojte, chcela by som sa opýtať ako prebieha prijímacia skúška na sociálnu prácu v BB, aké okruhy treba vedieť a aký je celý postup? Ďakujem 😊
@juli268 na to sa sice nepytas ale podla mna ten odbor nema uplatnenie...