Ahojte, ako dlho ste sa pripravovali na štátnice? Ja už začínam stresovať
no cele studium na VS nie?
5 rokov som sa učila na každú skúšku, aj priebežne a potom pred štátnicami asi mesiac tak intenzívne
Ak by som mala hovoriť o vypracovávaní a prechádzaní štátnicových otázok, tak na každý predmet som si dala cca 2 týždne, takže dokopy nejaký mesiac a pol 😊 z toho tak naozaj intenzívne až po obhajobach (dovtedy som sa pripravovala aj na ne) a to boli posledné 3 týždne
ono to zavisi aj od typu vysokej skoly a kolko uciva sa vyzaduje na statnice. v principe je to naozaj zhrnutie celeho studia. niekto sa uci na skusku 3-4 tyzdne nonstop, niekto sa uci na skusku par stran a trva mu to 2-3 hodiny. ja som sa ucila na statnice tak 2-3 tyzdne intenzivne na kazde statnice, ale mala som dost prehlad o to, co sme sa ucili, studium ma bavilo.
Mesiac asi som sa intenzivne ucila. Kazdy den par hodin. Urcite nie cele dni.
v mladosti cca 1-2 týždne. Neskôr som si robila ešte ďalšiu VŠ v 36tke a to som sa veru učila celé leto 😨 Vôbec mi to už tak nepálilo ako predtým....
Ja presne 7 dni, ale intenzivne (min.12h na den). 3 predmety, na kazdy 2 dny. 7.den na obhajobu DP. Ved sa jednalo o opakovanie uciva.
Pat rokov. Ale tak intenzivnejsie asi tak 5 tyzdnov.