ahojte. su nejake online kurzy /vzdelavanie ktore ste absolvovali a odporucate? najma oblasti psychologia sociologia pedagogika umenie kultura podnikanie a podobne. dakujem vopred
Udemy, jeden kurz stojí 5-15 eur ale celkom fajn prehľad získaš 🙂 A majú naozaj široké spektrum, i psychológiu 🙂
@c_est_la_vie dakujem popozeram
Ak mas dobru anglictinu, pozri si stranku Coursera. Ponukaju tam online kurzy naj svetove univerzity na rozne temy. Certifikaty z Coursery si ludia bezne davaju aj do zivotopisu.
Ja som si robila pocas materskej napr. kurz o klasickej hudbe na YALE University a bol super!
@barb0renka jeeej, vďaka za tento úplne super tip 🙂 rovno som to pozrela a našla si zaujímavý kurz z môjho odboru, čo nie je úplne bežné 😅
@barb0renka znie super. a boli tam aj zivi lektori live ci pen nahrate video materialy. vies ako to myslim
dik
@juliet86 to uz zavisi od konkretneho kurzu, ktory si zvolis. Takisto aj predpoklad na to, aby si ziskala certifikat- kazdy kurz moze mat rozlicne poziadavky. Niekde staci priebezne zvladnut online test, niekde je to narocnejsie, treba si nastudovat nejaku literaturu alebo vypracovat projekt.
@barb0renka koľko to stálo ? cca
@barb0renka jej super odporúčanie, prosím koľko to stálo?
@barb0renka ale nie su zadarmo, ze?
Niektore su zadarmo, niektore si vies zadarmo cele pozriet- ale ak chces aj testy+certifikat, musis si zaplatit. Ja som napriklad platila 70€, ale ceny su rozne v zavislosti od rozsahu kurzu.
Kurzy od learn2code za mňa úplne top 😊 ja som sa síce učila programovať z tvojich okruhov by ťa ťa možno mohli zaujať pre oblasť podnikania kurzy na tému marketing... A Office sa podľa mňa hodí vždy a každému pre akékoľvek povolanie 😅