Ahojte. Chcem sa spýtať, či máte skúsenosť s antiplagiatorskými stránkami pri písaní záverečných prác. Myslím tým, že si hotovú prácu nahráte do toho programi a príde vám zhoda ešte pred tým ako si to dáte do CRZP. Skúšali ste? Oplatí sa to podľa vás? Ak áno, aká stránka konkrétne sa vám osvedčila?
Keď si prácu písala sama nepotrebuješ to nikde testovať.
skusala som hovadina urcili mi 2x menej ako skola avsak vsetko boli citacie
Pokiaľ si prácu písala sama, tak ako to má byť za používa citácií a parafraz a nekopirovala odniekial celé odseky, nemáš sa čoho báť a nemusíš si platiť žiadnu stránku
Dobre, ďakujem vám za vaše skúsenosti.. spomínali to raz spolužiaci, tak som myslela, že je to bežne si to dávať takto kontrolovať.. Prácu som si písala sama, tak verím, že to bude ok. Ešte raz ďakujem.😇
@januska12323 ja som si písala sama a poctivo a mala som zhodu 13% .. z toho väčšinu s prácami úplne inými (ja som mala zdravotnícke zameranie a zhoda s kriminalistikou a výtvarným umením)..
Ja som si to nedávala a tých 7 dní kým mi vyšiel protokol bolo ako za trest to čakanie. Nestojí to veľa a možno ti to pomôže,
@danniiee8 fúha… 13%… a ak môžem, podarilo sa ti objájiť, aj napriek vyššej zhode?
Komisia to vôbec neriešila, ani skolitel s oponentom. Bolo to na obhajobe spomenuté. Nik sa k tomu nevyjadroval. Mala som zhodu s úplne rozličnými témami, z ktorých som na 100% nemohla opisovať, mala som štandardizovaný dotazník a to mi dosť nabralo zhodu a mala som tam aj pár zákonov a vyhlášok takže to mi v konečnom dôsledku nazbieralo percentá. Prácu som však písala poctivo a vedela by som v tomto prípade pred komisiou obhájiť dôvod vysokej zhody. Napríklad na bakalárke som mala 3% a nikto nepochválil, na diplomovke 13 a nikto sa nevadil 🙂
Neviem teda ako tieto systémy fungujú, ale ak rovnako ako protokol z ezp, že ti vyjde červeným písmom zhoda, bolo by to škoda nevyužiť. Môžeš ešte opraviť a budeš hlavne v kľude
Ja som isla cez niesomplagiator.sk a tam mi vysla zhoda presne taka ako aj v crzp. Cize odporucam
@lenocka8894 a vyšlo ti tam iba číslo, teda percento zhody alebo taký protokol ako z ezp, v ktorom si pekne videla kde máš zhodu a čo máš prepracovať?
@danniiee8 ano da sa to porovnat ze ako v CRZP ze aj odseky mi ukazalo kde mam zhodu. Ale treba pocitat s tym, ze na tejto stranke ti ukaze zhodu len s pracami ktore v crzp su spristupnene...ale ako vravim mne aj spoluziakom vysla presne taka ista zhoda ako na tejto stranke...stalo to 10 alebo 15e ale nelutujem
@kika572 bohužiaľ nemáte pravdu. Dcéra písala prácu sama citácie označila tak ako to malo byť a aj tak neprešla lebo jej počítalo všetko ako zhodu...citácie, nadpis, meno profesorov, vzorce...atď. Zhodu nemala vysokú smolu mala aj v tom,že krátko pred tým zmenili kritériá na dosť prísne a tak sa stalo,že neprešla o necelé percento zhody. Skúšala sa odvolať, ale nikoho to na škole nezaujímalo aj keď malo. Podľa pracovníka čo je pri počítaní percent zhody mala to škola opraviť aby to ako zhodu nepočítalo keďže to zhoda nemala byť,l. Nevieme z akého dôvodu to na škole nechcela pani dekanka spraviť a postarať sa o opravu. Asi potrebovali aby niekto neprešiel. Odovzdala prácu ako druhá tak sa stálo,že bola medzi tými prvými čo odovdzali a neprešli kvôli zhode. Bolo to nespravodlivé, pretože sa fakt na tej práci dcéra poctivo narobila. Bola to práca jedna z najlepších ak nie najlepšia a musela ju kvôli takejto zhode čo sa nemala počítať prepracovať a ukončiť školu neskôr ako mala. Neskôr sa jej profesorka ospravedlňovala a prehovarala ju na pokračovanie v inžinierskom štúdiu, ale už dcéra nechcela pokračovať. Vôbec sa jej po tom čo sme s ňou prežili kvôli zlej zhode v bakalárke nečudujem.
@kika572 to fakt?
Áno, samozrejme záleží, či je text správne odcitovaný a na zhodných častiach sú uvedené zdroje, ale pokiaľ nie sú vyslovene odkopírované celé odstavce z inej publikácie nie je dôvod na obavy.. napríklad ja som mala na bc okolo 16%, ja dp to uz bolo menej - cca 7% a z oboch som mala po 3x A
@kika572 písala som,že tesne pred tým zmenili stanovy školy a dali to veľmi málo. Potom keď neprešli študenti,ktorí ako medzi prvými odovzdali práce začali to na škole riešiť ale nedali možnosť tým, ktorí už mali prácu odovzdanú. Takže nieje dobré ponáhľať sa s odovzdávaním práce z dôvodu,že budem to mať z krku ako sa hovorí.
Nie som plagiator stránka. Rýchlo to vyhodnotia aj o sa týka zhody tak aspoň v mojom prípade vyšla podobná ako po registrácii do CRZP. Ale viem o prípadoch, že zhoda ešte stúpla o dosť po registrácii. Každopádne je potrebné po vyhodnotení na stránke nie som plagiator upraviť všetko kde sa vyskytla zhoda.