som teraz nezamestnana na urade, mam 30, mam narok na nejake kurzy ktore by mi prelatili? Či už kurzy maserstva, kozmetiky alebo hocičoho ineho. Ake vsetky kurzy a za kolko max preplacaju? Su tam nejak podmienky ze ked spravim kurz musim pracovat v tom odbore potom? co ked nenajdem nic s tym
@alickapusinka a co ak spravim kurz ale nenajdem alebo nebudem robit nieco co sa tyka kurzu?
Ak si zamestnaná nemusíš byť registrovaná 3 mesiace, bolo by fajn ak by ta to vedelo posunúť v tvojej práci
@lizatko1009 mozes mi pls napisat k tomu viac? Som zamestnane aj mam zivnost. Dakujem
@laurinkam ty musíš napísať viac aby sa vedelo poradiť
@lizatko1009 takze aj ako zamestnana mozem dostat preplateny kurz?
Ano ale dobre by bolo aby to malo zmysel aj pre tvoje terajšie zamestnanie, alebo chceš to robiť, inac ti neschvalia
@lizatko1009 tie kurzy, čo preplácal úrad práce už nie sú. Došli peniaze.
@lizatko1009 to by bolo fajn hodili by sa mi nejake kurzy ale vraj ich uz nerobia
@sili82 a nebudu znova nejake? po tychto skvelych volbach
To zatiaľ nikto nevie.
to ja neviem či ak by si si urobila kurz či by ti nenašla také miesto práce ako máš kurz. Kurz môže mať hoci kto .U nás čo kamarátka chodí vravela že mali v ponuke len ekonomický masérsky, a nejaký maliarsky pre chlapova dosť.
Najprv musíš byť evidovaná na úrade práce najmenej 3 mesiace. Kurz si musíš nájsť a požiadať či ten UP na ktorý chodíš má taký kurz v ponuke .Ak áno dáš si na schválenie ak TI schvália môžeš nastúpiť.