Dobrý deň,
absolvovala som prijímacie skúšky na akadémiu ozbrojených síl - teda psychotesty a fyzické testy.
Ďalším krokom je absolvovanie lekárskej prehliadky v nemocnici v Ružomberku.
Absolvoval prosím niekto túto prehliadku? Čo všetko obnáša? Mám pred lekármi rešpekt a preto zisťujem načo sa pripraviť :D
@roxy2 Dakujem za odpoved. Zaujima ma ci bolo nutné absolvovať doslova vsetky oddelenia a ambulancie, zvlášť aj gynekológicke vysetrenie. Brali aj krv respektive od príchodu rano su to same behačky po oddeleniach?
@lussy56987 písala som ti správu
@lussy56987 prosim ta ako to funguje s dostojnickym kurzom v OS SR ? Co je vsetko potrebne mat aby clovek nastupil do vojska rovno na dostojnicky kurz?
Ahoj je tu niekto kto mi vie poradiť ako sa pripravova na vstup do ossr a aké je to ťažké? Vadi keď mám alergiu ?ďakujem
@lussy56987 Ahoj, mozem sa ta spytat na test z matematiky? Bol podobny ako co maju vyveseny na stranke alebo tazsi, popripadne lahsi? Dakujem
Bolí sme tam s dcérou presne pred rokom. Všetci dostali tlačivo a mapku nemocnice a s tým chodili po ambulanciách. Šlo to celkom rýchlo. Najdlhšie to bolo u psychologičky, tam sa robili psychotesty ešte. V ambulanciách sú zvyknutí na regrútov, berú ich prednostne dovnútra. Ale aj tak máš čo robiť pomaly do 14:00.