Ahojte mate niekto skúsenosti s akadémiou plus? Kamarátka ma nahovorila na vstupný webinar, zaplatila som 66 eur a nič mi to nedalo.... Nahovarsju na ďalšie webinare... Mam pocit ze to funguje ako pyramidova hra
a aké boli vaše očakávania? Čo ste sa tam chceli dozvedieť?
@sienkoo no minimalne som očakavala že za 66 eur sa dozviem niečo viac, nie viac menej len blaboly o ničom...nemôžem si pomocť ale príde mi to ako pyramidová hra...ked dotiahnem dalsieho človeka, dostanem odmenu atd
@lentilka78 pozriem na web a hneď vidím, že je to pyramída. Je to finančný sprostredkovateľ, čiže môžeš si iba platiť akadémiu a nerobiť nič. Alebo začať robiť poistky, investície a tak.
@lentilka78 oni sa snazia ti nahovorit, ze sa tam budes vzdelavat o financiach, ale platis za seminare, webinare, sem tam ti daju nieco ako motivacne - nieco vecne, ked splnis nejaky kurz dostanes osvedcenie... Ale ano ked chces zarabat musis robit aktivneho financneho poradcu a robit poistky, hypoteky atd. Mozes byt aj lektor a "ucit" dalsich, robit prednasky... Ale vsetky osvedcenia a diplomy su na dve veci, lebo niesu akreditovana spolocnost na vyucbu. To je len zastieraci manever, ze sa vzdelavas, ale ked chces zarabat musis si robit financneho poradcu. V MLM splocnosti kde si stavias aj svoj tim ludi... A aj z toho zarabas, a aj ti nad tebou z toho zarabaju...
Kukla som to len tak na rýchlo a fakt je to debilina. Pochybujem ze sa tam dozvieš nie co si sama nenájdeš alebo už nevieš. Ak sa už chceš nejako vzdelávať, tak za investuj do niečoho co ma akreditáciu ministerstva a výsledkom bude papier co sa ne ideš hanbiť uviesť do životopisu.