Aká škola - kurz sa oplatí po 30tke?

26. okt 2024

Baby som na materskej a nechcem sa uz vratit asi na povodne miesto do prace. Tie co ste si robili dake kurzy skoly v podobnom veku co ste robili? A pracujete v danom obore?? Skor by som sa uberala ucitelskym smerom asistentka napr. Nie uctovnictvo a tie smery. Mam strednu s maturitou iba.

13uzivatelka11
26. okt 2024

No hlavne taky co ta bude baviť.. Stále nie je neskoro ísť za učiteľku v materskej škôlke a dorobiť si dáke minimum, ak by si chcela ísť týmto smerom

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

IT

13uzivatelka11
26. okt 2024

@vanilkovazmrzka dnes už asi len veľmi ťažko sa oplatí niekomu po 30 začínať od základov s it...

autor
26. okt 2024

@13uzivatelka11 a potrebujem k tomu komolet vs?? Lebo ja sa nevyznam v tom

autor
26. okt 2024

@vanilkovazmrzka toto nie to je premna apanielska dedina☹️

autor
26. okt 2024

Komplet

13uzivatelka11
26. okt 2024

Nepotrebuješ vysokú školu, ak by ta to zaujalo tak si o tom niečo pohladaj, ale aj syn má jednu pani učiteľku, netuším koľko má rokov ale určite 40+ a len teraz si dorabala nejaké to minimum ci co, nemala vzdelanie, majú v inej triede aj takého pána učiteľa co si len teraz doraba popritom ako chodí do práce v škôlke a sú to úžasní ľudia a učitelia a deti ich zbožňujú 🙂

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

Vs k tomu nepotrebujes, ale ak na to nemas predpoklady potom je to hlupost. Treba mat nejake logicke zrucnosti

monikapaprnakova
26. okt 2024

Ja som takto na materskej začala študovať , učiteľský smer a zvažujem pokračovať 🙂 určite chod ak ťa to ťahá

autor
26. okt 2024

@monikapaprnakova a mozem sa opytat kde si studovala a co konkretne?

katica06
26. okt 2024

V 30.ke až tak neskoro nie je kamarátka tak začala učiteľský smer počas prvej materskej do Bc. po druhej Mgr. Bývalá kolegyňa aj s mužom sa dali na štúdium , tiež pedagógia, v čase keď jej bol študentom vš. Úspešne dokončili. Suseda 50+ študuje homeopatiu,

lenka_da
27. okt 2024

S tym pedagogickym asistentom uvazujes celkom fajn, je ich malo, su ziadani, urcite sa zamestnas. Ak mas stredoskolske vzdelanie, staci ti dorobit si DPŠ, uz pocas studia sa mozes zamestnat ako asistent. Sice budes nekvalifikovana, o platovu triedu nizsie, ale zamestnavatel ti moze vychadzat v ustrety, co sa tyka volna na skusky, pojde ti plat a budes mat 45 dni dovolenky, to zvladnes 👍

autor
27. okt 2024

@lenka_da dakujem za podporu.. aj ty si to studovala??

lenka_da
27. okt 2024

Nie, ale robim personalistku na skole, preto viem poradit 😊

autor
27. okt 2024

@lenka_da aha chapem tak si zajtra popozeram zavolam do mpc tak dufammze uspejem a prihlaism sa