Ahojte 🙂 rozmýšlam nad rekvalifikačným kurzom cez úrad práce. A rada by som vas poprosila o radu ako najlepšie odôvodniť prečo ten kurz vlastne chcem. Mám zdravotnú školu odbor masér a sama neviem čo tam napísať aby to bolo pre schválenie dostatočné. Ak váš niečo napadne budem rada. 🙂 Rada by som si našla prácu v tomto odvetví a preto by sa mi zišiel ten kurz . No žial neviem to nijak obsiahlejšie napísať.
Administratívu chcú robiť všetci... Skôr na takú pozíciu zoberú niekoho, kto ma obchodnú ako niekoho zo zdravotky s rekvalifikačným kurzom
co obnada kurz? co by si chcela s nim robit? praca v administrative je siroky pojem
@lilli555 Asi by som sa zamerala na to, co konkretne tento dany kurz ponuka a podla toho koncipovala dovody, pre ktore by som ich dokazala vyuzit prave v tomto odvetvi. Ze by ta tam trebars naucili, ako spravne komunikovat s klientom, co by ti pri praci pomohlo, kedze komunikacia klient-maser je tiez dolezita, aby si na daneho cloveka spravila dobry dojem a rad sa k tebe vracal, alebo ze by ti to pomohlo dostat sa na pracu recepcnej v maserskom studiu...popravde neviem, co vsetko z toho kurzu by ti pomohlo v praxi, ale skus to ukecat takymito konkretnymi argumentami 🙂 Podla mna to je dobry vyber kurzu.