Administratívny kurz

lilli555
6. jún 2024

Ahojte 🙂 rozmýšlam nad rekvalifikačným kurzom cez úrad práce. A rada by som vas poprosila o radu ako najlepšie odôvodniť prečo ten kurz vlastne chcem. Mám zdravotnú školu odbor masér a sama neviem čo tam napísať aby to bolo pre schválenie dostatočné. Ak váš niečo napadne budem rada. 🙂 Rada by som si našla prácu v tomto odvetví a preto by sa mi zišiel ten kurz . No žial neviem to nijak obsiahlejšie napísať.

majka36912
6. jún 2024

@lilli555 Asi by som sa zamerala na to, co konkretne tento dany kurz ponuka a podla toho koncipovala dovody, pre ktore by som ich dokazala vyuzit prave v tomto odvetvi. Ze by ta tam trebars naucili, ako spravne komunikovat s klientom, co by ti pri praci pomohlo, kedze komunikacia klient-maser je tiez dolezita, aby si na daneho cloveka spravila dobry dojem a rad sa k tebe vracal, alebo ze by ti to pomohlo dostat sa na pracu recepcnej v maserskom studiu...popravde neviem, co vsetko z toho kurzu by ti pomohlo v praxi, ale skus to ukecat takymito konkretnymi argumentami 🙂 Podla mna to je dobry vyber kurzu.

tuippo
6. jún 2024

@lilli555 robila si si aspoň prieskum, že koľko je na trhu dostupných takýchto pracovných miest? Administratívu chcú vykonávať viacerí, no ponuka takýchto miest je dosť slabá. Čo je vlastne obsahom kurzu, čo ťa má naučiť?

rude_baby
6. jún 2024

Administratívu chcú robiť všetci... Skôr na takú pozíciu zoberú niekoho, kto ma obchodnú ako niekoho zo zdravotky s rekvalifikačným kurzom

kacena4
6. jún 2024

co obnada kurz? co by si chcela s nim robit? praca v administrative je siroky pojem