Boli ste spokojný? Koľko to vychádza finančne? Stojí to za to? Budem rada za všetky zážitky, skúsenosti a recenzie.
@lienka.7 asi by mi Jarošova recenzia nestačila, podľa videí sú aj kamaráti aspoň mi to tak príde, skor ma zaujima názor niekoho z “obyčajného ľudu” 😃 ak tu je niekto taký
Ja som ho sledovala na IG a ak som dobre videla, jeho kurz stojí 5000, či sa oplatí neviem. Ja ho celkom rada počúvam, ale zasa takú sumu by som veru za toto nedala
Krause sa myslím vie hlavne dobre predať...inak osobnú skúsenosť nemám ...No ani knižky nemajú nejaké extra recenzie...
@skeblicka777 5000 euro? To sa aj nejde nejaký magor,čo si ho zaplatí?
@koniarova pokial viem je to všetko vybookovane 😬😬😬 a málokedy sa uvoľní miesto
Preto ma to tak zaujima že aké sú realne recenzie ľudí ktorí to absolvovali
@koniarova no snáď som to dobre videla 🙈, ja ho sledujem dosť dlho a bola tam prihláška, tak som klikla zo zvedavosti na cenu. A áno je to dlhodobo vybookovane, tak možno som to zle pozerala 😁
@skeblicka777 anooo dobre ste videli
Pri tych cenach to nie je pre obycajny lud 😀
@ullala tak ani on nie je obycajny - je bystry, ma vystudovanych viac vysokych skol, nie "len" dve a venuje sa vyskumu, ktory vela ludi nerobi 🤷🏼♀️
ale - za vsetkym hladaj zenu. A teda ta jeho ma moj obdiv, ako pri nom stoji v pozadi a aku podporu mu dava, a chalan (Krause) ma moje uznanie v tom, ze ma utriedene zivotne priority - to sa zas v tak relativne mladom veku casto nevidi
@kaktusik007 inak toto sa musí nechať… tiež sa mi páči ako vie pri jeho povinnostiach zosúladiť pracovný čas a čas strávený s rodinou 🙂)
On má hlavne 200% disciplínu a fotografickú pamäť. Všetky tie psychologické prejavy hovorí ako z veľkej knihy. Neviem si predstaviť ako reaguje spontánne. Musela som ho aj na IG odsledovať lebo som to nedávala. Ale musím uznať, že je naozaj úspešný a extrémne ambiciózny.
@yvanielka čo ste nedávali? 😄 (normalne sa pytam) 😃
Ja som ho pozerala len na fitshakeri v rámci nejakej výzvy, ale mňa to vôbec nebavilo, čo rozprával.
Ten jeho strojený prejav. Ale odsledovala som ho tak rok a pol dozadu odvtedy neviem či sa zmenil ale nemyslím si
Škoda, verila som že sa nájde niekto kto to absolvoval alebo aspoň pozná niekoho kto bol súčasťou Krause school 😃
@kaktusik007 nehovorí ti nič prevratné, to len tak mimochodom. Vsetko známe veci. Len keď ti niečo povie pediatrická, tak je to "len" doktorka. Ale keď niečo povie on, tak to tu vsetky "zerete ako písmo svate". Mimochodom fakt neviem co je to neuropsycholog🤔 lebo vzdelanim lekar nie je a nič také ani neexistuje. Taktiez aký výskum robi konkrétne on sám. Ja som sa s nim stretla pár rokov dozadu v rámci jedného kurzu, bol tichý, nevýrazný, skôr utiahnuty... popracoval na sebe za tie roky ale veľmi dobre 👌
Užíva si svoju vlnu popularity momentálne, tak pýta neskutočnú palku za nejaký obyčajný kurz, plus reklamu mu na neho robí aj Jaroš, keďže s nim spolupracuje (vid článok v Novom čase a jeho rozhovory pre deti). Cize z ich strany obyčajný barter. Nič viac. Pochybujem, že mu za to on vôbec niečo platil.
@lienka.7 🤦♀️ nik ti ohladne psychologie nehovori nic prevratne, vsetko tu uz bolo 🤷🏼♀️ akurat on dal dokopy aj vyvin mozgu z toho medicinskeho hladiska, (to je ta neuroveda) nie len psychologickeho. cize skuma mozog - napriklad ake fyzicke zmeny sa v nom odohravaju pocas psychickej cinnosti. A teorie Piageta, Vygotskeho a inych vyznamnych psychologov podava normalnejsou recou, mozno preto ho mamicky tak "zeru", ako pises. Je rozdiel porozumiet a pochopit vedecky text a potom porozumiet jednoduchemu textu, ktory ti predklada Krause.
ano, nerozumiem tej vsetkej veci okolo neho a najma som mimo z ludi, ktori sa s nim fotia ked ho uvidia - osobne som si na to musela zvyknut. Pretoze ked sa s niekym rozpravas a behom 5 minutoveho rozhovoru ta vyrusia traja co sa s nim chcu odfotit - uprimne, je to obtazujuce. Ja by som to tak nedavala, aj ked by som si plne uvedomovala, ze aj toto patri k mojej praci.
autorka - on nezosuladuje rodinu popri praci, on zosuladuje pracu popri rodine - priority ma inde, a toto je to, co uci aj ostatnych. okrem ineho
@kaktusik007 veľmi pekne ste to zhrnuli najmä ten záver 🙂) ale je inšpiratívny, nato že ma 31 rokov dosiahol toho až až 🙂)
@kaktusik007 vieš co, nemienim sa tu s tebou dohadovať. Ja nepotrebujem vzhliadat k nejakým rýchlo kvasenym "celebritam", moje životné priority sú inde, ako niekomu pestovať kult osobnosti. A fotiť sa chcú všetci aj napr.s takým Slavkovským, ale ok, keď toto je pre teba ta spravna merná minca.
Keďže nie je lekár, tak z medicínskeho hľadiska môže dávať do kopy vieš co asi. Je skončený obycajny psychológ, ale to by tak dobre neznelo, ako nejaky neuropsycholog, ze? Zvyšné ma porobené nejaké kurzy s certifikátmi, co si mimochodom môžeš povymyslat aj ty a ryžovat na tom. 😉 lebo s klasickým akademickým vzdelanim to nemá nič spoločné.
Jednoducho ma vymyslený dobrý biznis plán. Vsak z toho aj žije. Mimochodom, ako pozerám, tak expanduje ďalej, cize budeš si môcť zaplatit aj sedenie s nim. Som zvedava iba na cenu. Pre väčšinu bežných Slovakov to však asi bude nedostupne, tak ako tie jeho kurzy 😉
Autorka, čo také dosiahol? Normalne sa pýtam, lebo ja ho ,,poznám” len z toho FS.
@lienka.7 jemineee a prečo mi ukazalo na Google tolko? 😃 asi som pozrela neaktuálne stránku
@lienka.7 ano, nema medicinske vzdelanie, ma iba postgradual na UK v Prahe na lekarskej fakulte v odbore neuropsychologia. A dosiahol to, co clovek s jeho prijmom len velmi zriedka - rovnovahu medzi rodinnym a pracovnym zivotom.
@kaktusik007 chapes to, ze ked raz nie je lekárom, nemôže mať ani ziadne postgraduálne štúdium z tejto oblasti? On ma PhD.zo psychológie. Ma urobený na Karlovke nejaky obyčajný certifikát na profesnu vedú, ktorú si tam nazvali neuropsychologia a na to si tam oni vymysleli- urobili kurz. Krory keď ukoncis, dostaneš certifikát, nie diplom. Lebo je to momentálne in. Ten kurz si môžeš urobiť aj ty mimochodom, pokial splnis podmienky, co si tam urcili. 😉
@autorka spýtaj sa Jaroša 😊
Ale úprimne, za mna nie. Je to iba ďalší pofiderny kurz, len s pozlatkom, keďže pan si aktuálne užíva svoj mediálny boom.