Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?

evulieeenka
16. júl 2020

Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?

sisska
17. júl 2020

@evulieeenka téma atestácií "po novom" zaujíma aj mňa. Absolvovala som 2 webináre od MPC, ale stále mi to nie je úplne jasné 🙈

evulieeenka
autor
18. júl 2020

@sisska ja som si len citala pokyny, ale bol by potrebny nejaky seminar. Resp. nejaky vzor. Sisska, ake webinare si absolvovala? Kedy? Nerozumiem.

tecko28
18. júl 2020

Akadémia vzdelávania robila webinare online k portfóliu.
@evulieeenka

sisska
18. júl 2020

@evulieeenka boli to webinare, ktore organizovalo MPC, teraz v juli. Mam od nich aj prezentaciu, ak by Ti pomohla, ale sú tam tiež len pomerne všeobecné informácie, odkaz na zákon, pokyn ministra a pod.

sisska
18. júl 2020

@tecko28 ahoj, prosim Ta, zucastnila si sa webinara od Akademie vzdelavania? Ak ano, poskytli tam nejaké nové info? 🙂

evulieeenka
autor
18. júl 2020

Ak by ti to nevadilo, posles mi tu prezentaciu?

evulieeenka
autor
18. júl 2020

Nemaju nejaky vzor, ako by to malo vyzerat? Lebo to si kazdy urobi podla seba.

sisska
18. júl 2020

@evulieeenka pravdaze, skusim poslat, napis mi prosim do IP mailovu adresu

lukrec
19. júl 2020

Mozem poprosit niekoho napisat mi ako pre 'debila' ako sa prihlasit a urobit 1 atestaciu v Ruzomberku. Krok po kroku. Kolkokrat musim realne prist do Ruzomberka osobne? Co treba splnit na prihlasenie? Kedy sa prihlasuje? Podmienky.....proste vsetko.....ako pre blbeho. Bola som velmi dlho na materskej( tr. knihy boli este papierove a Bezkriedy nebolo). Da sa to urobit bez toho, aby o tom vedel zamestnavatel? Bojim sa, ze to nespravim....tak nech sa o tom nevie. Potrebujem tieto info. S manzelom sme sami, deti nema kto strazit, casu je malo, manzel od rana do vecera v praci, 3 deti= dvojicky idu do prvej. Preto neviem ci to dam a potrebujem si ustrazit cas.Dakujem za sprievodcu- ako pre blbeho 🙂

tecko28
19. júl 2020

@sisska bolo to velmi rychle, cca hodinu to trvalo cele, rozpravali ako si vytvorit portfolio, co sa tam moze pouzit, ale myslim, ze vela ludi co si ten webinar kupilo nemaju stale v tom jasno. A vyzera to zlozitejsie ako napisat atestacnu pracu

sisska
19. júl 2020

@tecko28 dakujem 😊 no presne, tiez mam pocit, ze je to teraz skomplikovane, vela nejasnosti, malo informacii... Aj na webinari zdoraznili, ze je to dlhodoby proces, vraj kvalitne portfolio vznika aj 3 roky 🙈 Ja len viem, ze su stanovene akoby 3 casti portfolia: dieta, vych.-vzdel.proces a sebarozvoj/profesijny rozvoj. Ku kazdej z tychto casti treba zdokladovat - preukazat dosiahnutie kompetencii. Vsetko musime vediet zdovodnit a popisat, zamerat sa na reflexiu. Okrem toho stale zostava aj teoreticka cast - skuska, tusim sa tahaju 3 otazky.

lukrec
19. júl 2020

Da sa niekde precitat vzorove portfolio?

sisska
19. júl 2020

@lukrec veru nie :( kazdy si musi vypracovat vlastne

evulieeenka
autor
19. júl 2020

Sisska, pislala som ti do IP mail na seba🙂.

sisska
19. júl 2020

@evulieeenka poslane ;)

lukrec
20. júl 2020

@sisska Môžem poprosiť aj ja tú prezentáciu, nech mám jasnejšie.

sisska
20. júl 2020

@lukrec pravdaze, napis mi prosim do IP mailovu adresu a poslem ;)

sisska
20. júl 2020

Kočky, prosím vás, máte už vypracované otázky k teoretickej skúške pre MŠ? 🙏 Ja som natrafila na viaceré okruhy/ tézy, tak už som sa v tom už stratila a ani neviem, ktoré sú vlastne pre MŠ tie správne 😢

sisska
20. júl 2020

@lukrec poslala som ;)

lukrec
21. júl 2020

@sisska Ďakujem 🙂

evulieeenka
autor
21. júl 2020

Chce niekto robit atestaciu z vychovavatelstva?

lukrec
23. júl 2020

Prečítala som si prezentáciu od sisska a musím povedať, že doteraz som si myslela, že asi viem. Po prečítaní, netuším. Ja potrebujem vidieť a prečítať si nejaké portfólio....lebo z tohto netuším. Je nejaká norma na vzhľad?...

sisska
23. júl 2020

@lukrec však? ja mám presne rovnaký pocit :( vôbec som z toho nebola múdrejšia :( Keby vidíme aspoň nejaký vzor, už by to bolo o inom.

michaela329
23. júl 2020

@evulieeenka ja by som rada.

adramb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkadzi
19. aug 2020

@evulieeenka ahojko... áno pracujem ako vychovávateľka a poslala som v auguste 2019 1. AP ...v júni 2020 mi prišli pokyny k obhajobe resp. atestačnej skúške, lenže sú tam okruhy pre učiteľov a pre vychovávateľov nie ...síce staré boli také spoločné no teraz sa to nestihnem učiť tak netuším ako to dopadne... ak by niekto mal vypracované otázky veľmi by mi pomohli...skúška bude prebiehať online v septembri a posudky sú chvalabohu ok len tie témy na učenie ...no neviem je toho dosť...

zuzivozi
17. sep 2020

prosim vas, ma uz niektorá po absolvovani atestacie po novom a ochotna dat nahlidnut k portfoliu..som už ozaj zufala

majkadzi
17. sep 2020

@zuzivozi ahoj žiaľ ja mám atestacii 22.9. Ale ešte po starom takže neviem pomôcť...

danusskaaa
7. okt 2020

Ahojte žienky, nech robím čo robím, asi som neschopná ale vôbec nedokážem spracovať môj materiál do atestačného portfólia. Prosím Vás nemáte niektorá nejaký vzor, alebo niečo??? všade je všetko len veľmi teoreticky, žiadny vzor, predloha čo zmienka ako to v reále má vyzerať.... poradili ste si nejako...?