Absencia na vysokej škole počas školského dňa

9. sep 2021

Dobrý deň, ako funguje keď potrebujete počas školského dňa na vysokej škole ísť napríklad k doktorovi ? Musíte to hlásiť vopred alebo sa neskôr ospravedlniť alebo ako ?

ivka225
9. sep 2021

Je to vec dohody s konkretnym vyucujucim.

dskjhfdlkdjhl
9. sep 2021

Zalezi na tom, ci sa jedna o prednasku alebo seminar. Na prednaskach zvycajne nie je kontrolovana ucast, na seminaroch niekde je a niekde nie je, takze presne ako pise @ivka225, zalezi od vyucujuceho.

evica17
9. sep 2021

No my sme mali max 3 absencie na kazdom predmete na cviceniach. Niektore skoly maju aj prednasky povinne , tak aj tam.maju nejake povolene absencie. Ak mas viac absencii tak predmet neurobis. Na kazdej skole koze byt inw mnozstvo povolenych absencii. Potvrdenienod lekara nik nevyzadoval, iba jeden ucitel, ktory daval za dochadzku body, tak chcel potvrdenie abybti ich neodratal
A baby co boli tehotne a vedeli ze budu castonu dr tak si vybavovali individualny plan aby nemuseli riesit absencie.

lasona
9. sep 2021

U nás boli povinné aj prednášky. Mohli sme z každého predmetu Max. 2 krat

simca06022011
9. sep 2021

U nas nebolo povinne nic 😁 ty musis veidet ake pravidla mate v škole

evica17
9. sep 2021

Chod na zaciatok na.kazdu prednasku, cvicenie a tam ucitel povie podmienky ziskania zapoctu, skusky.

trema
9. sep 2021

Zalezi na skole, povedia vam na prvych hodinach, niekde su prednasky nepovinne, niekde povinne, niekde mozu byt 3 neospravedlnené absencie za semester, niekde treba ospravedlnit od lekara...

miusa00
9. sep 2021

Vacsinou ti na zaciatku semestra kazdy vyucujuci povie ake ma pravidla, ked nie, treba sa spytat

autor
9. sep 2021

No práveže ja rozvrh ešte nemám a začiatok roka bude teraz koncom mesiaca a presne vtedy viem že jeden deň budem u doktora 🙂 niečo ma byť online a niečo čo treba ze bude prezenčne, a ak to padne hneď prva hodina keď budem u doktora tak nebudem vedieť ako to ten daný profesor má, keďže som sa s nimi ešte nestretla, preto neviem ako mám postupovať, aj keď možno v ten deň nakoniec ani vyučovanie nebude 🤷🏻‍♀️ Len asi nebude moc dobrá vizitka keď hneď budem chýbať.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz