2-ročné extérne štúdium (online forma) - Cisco sieťové technológie

olga155
4. nov 2023

Dobry den, máte niekto skúsenosti s Univerzitným centrom Košice - konkretne studoval niekto dvojročne externe štúdium - online formou so zameranim na Cisco sietove technologie level CCNA ? Studium je spoplatnene. Chcela by som sa opytat niekolko informacii o studiu a aj to, ci ma clovek po skonceni studia vobec sancu zamestnat sa v oblasti IT. Dakujem.

petamich
4. nov 2023

za mna velmi specificke a neviem, ci toto sa da uplne povazovat za "IT" alebo inak, co si pod IT predstavujes - lebo toto su sietari, ludia, ktori riesia skor hardwer a nastavenie siete, riesia vypadky LAN atd.

ja napr. pracujem v IT firme (dodavame IT rieseni pre klientov) a takehoto cloveka mame presne 1 ks a potom este asi 5 ks v Bulharsku, ktori zastresuju celu skupinu

olga155
autor
4. nov 2023

@petamich v poriadku. V centre okrem Cisco studia ponukaju aj 2 - rocne online studium LINUX. Zatial sa rozhodujem, ci sa prihlasit na taketo studium a tiez zvazujem vsetky moznosti.

michaela567y
5. nov 2023

Za mna pre ženu nie uplne vhodne zameranie. Budes riešiť stupačky, switche, porty.. vieš si predstaviť ťahať káble po kanceláriách napr?