ja som nas kupovala v predajni v kosiciach, od talianskej znacky a som velmi spokojna. velmi dobre skladovatelny, lahucko sa sklada a ja tak nemam problem ho nikam rychlo nalozit a pod. co sa tyka vnutra , matracka je velmi makka,
Kamarátka ho má tiež a ja som si ho tak zo zvedavosti vyskúšala a tiež som nenašla nič zlé dokonca na ten športovej verzii je skvelé, že sa dá nastaviť do 3 polôh tým pádom malý/malá môže aj ležať dalo by sa povedať a keď sa chce pozerať tak len stlačíš gombík a jednoducho posunieš a aj si ho môžeš presunúť aby videlo na teba aj keď ja som ho skúšala iba u nej doma :D
@barbie_p podla mňa tiež letia take hrubšie hranaté rámy, niečo ako ray ban a podobne. Ja som si kupovala nedávno podobné okuliare v queens optike. Ak budeš chceť foto pošli spravičku 😉
súhlasím s @jarmilka_ka a som rada, že kozmetiku pevonia tu niekto spomenul, používam ju už dlho a neviem si vynachváliť! Predtým som používala bežnú kozmetiku z drogérie, mám veľmi suchú pleť a stále som len natierala krémy a stále som bola viac vysušenejšia. Mám tento http://www.pevoniaeshop.cz/shop-item/detail/rejuvenating-dry-cream a konečne nemám žiadne šupinky 🙂
určite si aj pozri Puro kočík.Mám kamarátku, ktorá mala podobné požiadavky a nevie si ho vynachváliť, vravela, že je to tereňák medzi kočíkmi.
Ja by som rada dostala nejaký zážitok, niečo iné niečo nové!! Aj keď sa každé vianoce teším skôr z toho že sme všetci spolu, že aspoň raz môžem vydýchnuť, ale i tak by som rada dostať priestor vybehnúť z domu a zažiť niečo nezvyčajné 🙂
My zvykneme ísť do nejakej kozmetiky, knihy, nejakého vínka alebo niečoho takého, vyrobené veci sme im zvykli s manželom dávať kým sme neboli svoji ale teraz nato už nie je toľko času, takže ideme do toho čo vieme že nič nepokazí :P
sice to nieje tak o darcekoch ale treba ich :D som rada ze si napisala aspon aj ja najdem nejake napady 🙂
Určite záleží od genetiky, mama kamarátky má pleť ako 20 ročná, sná´d ani jediná vráska a to nemá plastiku ani nič, nepoužívala krémy séra nič.. každé ráno sa umyla studenou vodou a bolo 🙂 a pleť má nádhernú
fuha ale to uz v obchodoch velmi nebyva. drevene hracky som uz davno nevidela 🙂
nop to by som tiez neriskovala, radsej kupujem hracky v znamych hrackarstvach
ja som mala vysetrenie zdarma kedze som si kupovala aj okuliare nove. tiez to tusim bolo v queens optik v blave
mne sa ten traktorik paci 🙂 cele to je take roztomile aj stou vleckou. to by bol dobry napad na Vianoce
okuliarky mu velmi pristanu 🙂 zlaty.
my sme len teraz vyberali prvy ram na okuliare, a nebolo to teda lahke, ale boli sme vtom queens optik kde boli velmi mily a mali snami trpezlivost :D teraz som len zvedava ci ich bude nosit pravidelne ako ma.
@ckatka nemyslela som nejaké tie šťavové diety a podobne a nepanikáriť nie je skutočne ľahké :(
@zuzana_kov ďakujem, o tomto som teda ani nepočula, idem si to hneď pozrieť, som z toho celkom zhrozená a zúfala. Keď si predstavím to ožarovanie a všetko :(((
ja by som sa mozno tiez priklonila v takom veku ku kupe cykloodrazadla. aj tie teraz vyrabaju s roznymi motyvmi
Ahojte, prosím.. :/ bojím sa že manželovi diagnostikujú rakovinu prostaty :(( momentalne je to v štádiu vyšetrení. Chcem sa ale opýtať či neviete o nejakých alternatívnych liečbach rakoviny. Ďakujem
Prajem pekný deň, syn by sa chcel naučiť snowboardovať a chceli by sme mu zaplatiť školu snowboardingu, neviete či to ponúkajú priamo na svahoch alebo sa musíme obrátiť na nejakú konrétnu školu snowboardingu?
Ja som bola na klinike www.oftal.cz a rozhodne to neľutujem. Mala som pomerne veľké problémy so zrakom a odvtedyuž je to všetko v poriadku. A verím, že problémy so zrakom sa nevrátia. Jediná nevýhoda boli dni po ale s tým som sa nejak zmierila 🙂 Dokonca som natrafila na nejakú akciu u nich tak som aj trocha ušetrila 🙂 určite by som nevahala
@jeennyv fuha, tak to naozaj asi radšej tú posteľ... @zuzana_kov tak to je super 🙂 díky za info 🙂 a ďakujem aj vám ostatným babám za názor :P
Asi máte pravdu, že posteľ bude lepšia... @siska53 presne kvôli tomu úložnému priestoru som to zvažovala, ale je pravda že ak kúpime nejaké vyššie postele tak tam viem šupnúť nejakú krabicu alebo tak niečo 🙂 @jeennyv no tak to mi ani nevrav, že vyskakovať drôty :/ tak to som ani netušila @zuzana_kov a ak sa ťa môžem spýtať tak vám to doniesli až domov? teda myslím do vnútra? príp. koľko ste platili za dopravu?
Ahojte, rozhodujeme sa akú posteľ kúpiť dieťaťu, aký máte názor? Čo by ste kúpili? Klasickú posteľ s matracom alebo nejakú celočalúnenú váľandu? Myslíte, že je dobrý nápad posteľ objednať aj cez internet?
tak monika ako si sa rozhodla? bude sauna alebo nie ? 🙂 ach kebyze ju mozem mat doma tiez by som ju chcela