Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.
@silvusinka353 baby ti tu dobre radia, vymen paplony, vankuse za antialergicke, pretried plysove hracky lebo na nich sa udrziava najviac prachu a malo by to pomoct
mal by ti byt oporou ale aj ty jemu.. porozpravajte sa, povedz mu co ta trapi a spolocne najdite nejake moznosti ako to vyriesit.. opatrovatelku by som urcite zaobstarala k babke
juuuj tak to je urcite na psychologa, nech ide lebo on je chory.. hentak aby ta vydieral to nie je zdrave.. kontaktuj urcite aj jeho rodicov ako ti tu baby radia
@alenka7777 my mame doma vsetky paplony antialergicke pretoze sme vsetci na nieco alergicky, ale nastastie od kedy som vymenila vsetky paplony za nove a kvalitne tak trosku nam to ustupilo a davam si pozor aby som ich aj pravidelne prala aby sa tam nemnozil prach a podobne veci co nas drazdia. Ak mas zaujem vediet z kade som objednavala paplony, tak by som ti to napisala do IP, daj vediet 🙂
@mima4 a v to, ze chlapi sa zmenia my mozeme len ticho dufat..