Dobrý je vitamín D3, já som ho malej dávala v takých kvapkách v panenskom olivovom oleji.
mala som covid a čuch a chut som mala. Podla mna je to velmi individualne. Nech si skoro zdrava!
zrovna včera som bola v obchode a videla som, jako jedna pani kupovala 5 krabic mlieka Sunar. Asi má doma velkého papoša
ďakujem ti moc!! 🙂 to by som práve chcela, taký čo sa nam fakt už nepokazí, nebudeme musieť furt riešiť reklamácie ako pri starom....
tiež by som už kapsulový nechcela. teraz zháňame niečo nové, plne automatický kávovar ideálne
tiez sa stym stretavam, ze nemam ani co na seba kupit, pretoze v obchodoch len take nemoderne, alebo pubertalne veci...nic pekne
Tiež som mala u syna problém s atopickým ekzémom. Nebola som rada kortikoidom čo nám chceli dať. Kamarádka mi poradila krém od firmy protopan a ten nám pomohol. Používam ho i ja, trpím na veľmi suchú pokožku.
@beky1813 my ziadne dieta este nemame
No presne tak som to myslela, vlastne sa snazim nas vztah stale nejak vylepsovat, aby to nebolo o tom istom a aby sme fakt nemysleli na to mimi. Skusim zmenit Dr. uz som nad tym premyslala dlhsie...
Ahoj, s manželom sa snažíme o dieťa už cez rok. :( Dovolenka nepomohla, ani termály, napadlo ma erotické prádlo. Máte s tým niektorá skúsenosť? Už vážne neviem, čo vymyslieť. Doktorka mi nespravila skoro žiadne testy, hovorí, že sa mám dať do pokoja a príde to samo. Ale rok je strašne dlhý a už viac nechcem čakať... Som zúfalá :/
Ja som to nemala, ale kamaratka rovi zdravotnu sestru v Nemecku a rozpravala o tom, ze je to vraj fajn a ze su po tom mensie bolesti. To sa da do rany a vypusta ti to nejaku latku proti bolesti a nemusis brat lieky na bolest a mozes i kojit a vsetko...
presne tak. Takto to bolo aj v minulosti. Len dnešne ženy sa bolesti dost boja, alenže ono po cisarskom reze to boli viac, dlhšie a jazva sa dlhšie hoji.,
ak ti lekar tu pumpičku doporuči tak kludne, len si ju budeš musiet sama zaplatit, nie je to na naklady poistovne
ak to doporuči lekar tak ano. ide aj o to, z akeho dovodu je ten cisarsky rez spraveny. Vela mamiček chce cisarsky rez len kvoli tomu, že sa boja prirodzeneho porodu. Aj ked pravda je, že po cisarskom reze to ovela viac boli
stale premyšlam, či je to u nas novinka, alebo je to tu dlhšie,len sa nepouživala a nevedelo sa o nej
dozvedela som sa, že sa že je to na lekarsky predpis, sama od seba sa kupit neda a ani ti ju nedaju, je to na objednanie a dovezu ju do nemocnice, kde budeš hospitalizovana
je to nejaka novinka u nas na Slovensku?
zaleži aj od psa a jeho zdravotneho stavu, aktivity. Akmaš pocit, že mu granule a konzervy nestačia, kludne pridaj aj varenu stravu, len pozor na sol
davate okrem granul mačke aj niečo ine? Ako často jej davate jest?
každy pes ma ine potreby. Niekto toho zje viac, niekto menej. Každe granule a konzervy stoja inač. Takže mesačne naklady na psa su naozaj rozne
bio masku, alebo nejaky kondicioner na vlasy viete doporučit?
viete niekto poradit nejaky šampon, alebo balzam na vlasy na bio baze?
od kedy chodi moja dcera do školky ma velmi suche ruky. Neviem čim to je. Už sme skušali všetko možne a teraz zvažujem alternativu bio kozmetiky. Myslite si, že stači akykolvek bio krem na ruky, alebo sa to nejako deti na deti a dospelych? Viete mi niekto poradit?
@sonka1981 Tieto: https://www.naturevia.sk/produkt/naturevia-vitamin-d3-efekt-400-i-u-kvapky/osvedčili sa mi, tým že obsahujú ten olivový olej tak nedráždia zažívanie.