xineai
Používateľ xineai je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xineai.
xineai
19. máj 2021

@tejkaa a keď sú sprostredkovatelia ako píšete tak to im je zaťažko 10 dni zdvihnúť telefón odpísať na mail potom čo im zašlete dosť vysokú zálohu ešte mi rozhorčená zavola ako som si dovolila 4 maily poslať pre mna Podvodníci !

xineai
19. máj 2021

@asturia Veľmi zlé skúsenosti mám zálohu som zaplatila nezdvíhali telefón neodpisovali na mail asi 1000 krát som im volala za deň konečne sa jednej dáme od uráčilo mi zavolať a objednávku som zrušila povedala že mi záloha bude vrátená tak dúfam inak ich budem riešiť už cez políciu pre mňa sú to podvodníci!!!!!!!!!!! nedôveryhodná firma .KEBY TA PANI CO MI VOLALA RADŠEJ NAMIESTO TEJ SPRSKY REČI AKO SOM SI DOVOLILA 4 maily im poslať zdvihla svoj zadok a obslúžila zakaznikov aspoň len keby si dala námahu telefon zdvihnúť

xineai
27. jan 2020

Genocída je je tým najťažším zločinom proti ľudskosti neopísateľné zlo zrušme Osvienčimy kde stále zabíjame nenarodené deti . Každý teraz rieši fašizmus to je ok. na také veci sa nezabúda ale Interrupcia bude naďalej trivializovaná ako "menšie z dvoch ziel" alebo snáď ako "nevyhnutné zlo" dovtedy, pokiaľ dovolíme, aby ostalo neviditeľnou abstrakciou. Obrázky znemožňujú komukoľvek, kto má trochu intelektuálnej úprimnosti, vytrvať v pretvárke, že "to nie je dieťa" a "interrupcia nie je násilím" STOP fašizmu v akejkoľvek podobe

xineai
21. jan 2020

@veronikaszabova čo sme v totalite ?! kde je možnosť vyjadrenia slobodného názoru takto si tu predstavujú diskusiu to čo im vyhovuje to nechajú čo nie to zmažú a označia ma za nedôveryhodnú ? o tom je diskusia ? to podám ďalej hneď keď ma zablokujú určite to tak nenechám a obrátim sa tam hore budu to riešiť

xineai
21. jan 2020

toto čo mi od nich prišlo je dôvod v čom som nedôveryhodná ? toto mi dali do správy ako dôvod prečo zmazavaju moje príspevky Používateľ xineai je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej proflov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusi tym že som do diskusie o potrate dala príspevok s videom 8 týždnoveho dieťaťa . Aj keď je tu potrat legalný ved toto ma byť diskusia kde slobodne môžeme vyjadriť svoj názor či nie ? Môj názor je že každá žena pred takýmto rozhodnutím by mala v prvom rade vidieť čo vlastne ide urobiť to je demokratická krajina že dám iný názor a ide ma zrušiť ??

xineai
21. jan 2020

@veronikaszabova aký je dôvod ?

xineai
21. jan 2020

chcem vedieť z akého dôvodu mi zmazávate moje príspevky ktoré do danej diskusie patria