tak to normalne urcite nie je.. nie si na nieco alergicka?
mna vzdy boli krcna chrbtica ale to iba vtedy ked dlho sedim za pc, to su ale potom priserne bolesti :(
@jana_eyre nic nie je jednoduche v tejto dobre, ale treba si so vsetkym poradit a ist za kazdym dalej
zienky my mame doma bielu kozenu sedacku a som spokojna s nou uz dlhe roky..neznicila sa a pravidelne sa o nu staram takze nie je ani spinava ani uprasena 🙂 samozrejme uvidime ked bude dietatko, bude castejsie spinava ale mne to vadit nebude.. odporucam kupit kozenu sedacku 🙂
@timea7 grilovana zeleninka je velmi dobra, aj ja ju mam rada 🙂a hlavne ze je to aj zdrave a chutne
@mamanikka moja vecera vyzera zdravo, salat a potom som si dala este mrkvicku 🙂
@katka251177 kedy tam idete a uz to mate aj zajednane? kolko teraz vyjde tak dovolenka na malorke?
zienky poradte mi prosim nejaky pekny parfum, ktory bude kvalitny, vydrzi mi dlhsie a nebude moc drahy.. dakujem uz vopred za kazdu radu 😉
@elamaslakova aka je vo vnutri? plnkova?
ja zboznujem banany a jem ich dost casto, podla mna su aj zdrave 🙂
To je super ze mas dieta tak sportovo zdantneho, nie vsetkych bavi beh
@monika11m jeejo no riadny stramak z neho bol, aj si vypolieval teda urcite poriadne 🙂
@lucosa bude to urcite narocne, je to narocne aj pre zeny ktore nie su tehotne a nie este pre teba tehotnu, ja by som do toho nesla.. ked si predstavim ze by som sa mala tehotna 24 hodin niekde trepat autobusom, fuu tak to nie
@karkatina ten je dobry ten excipial ja ho mam 🙂
A skusila si mu uz povedat ze sa ti to nepaci? Nech ti to nehovori?
@drotenka Bola som vcera na vysetreni u neho a mozem ti povedat ze som bola velmi spokojna. Najviac sa mi pacilo ze sestricky boli milé a pan doktor Milly mi odpovedal na vsetky otazky ktore som sa pytala, nemal vobec problem mi vsetko vysvetlit. Tesim sa z toho. A tehotenstvo pokracuje bez komplikacii tak ta sprava ma tiez velmi potesila 🙂
Dnes bryndzove pirohy so slaninkou a nato este aj bryndzova omacka 🙂
@panidia to mas pravdu teraz su vsetci unaveny, ale ani sa necudujem ludia sa len nahanaju a neoddychuje.. len pracuju od nevidim do nevidim a potom sa niet co cudovat ze je kazdy len unaveny