Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od wewericka949.
No ono takýto nákup pre deti z okolia je v celku náročný. Veľa ľudí vytvára zoznamy pre deti že čo by si predstavovali a známy sa k jednotlivým položkám zapíšu a na narodeniny to prosto prinesú. U nás sa to rieši cez rajhraciek.sk to ich rozdelenie hračiek podľa veku je vcelku podarené a ceny pohodové 🙂
Od Matela rozhodne nesmrdí po čínskej hračke, vyzerá nádherne a aj cena je podľa mňa priaznivá 😉 Elsa od Matela vyjde na 23 eur . Nás vyšla na 23,10 z raja hračiek...myslím že cena v pohode 🙂
jéééj boby sú super 🙂 inak ak chceš interaktívnu hračku pre dievčatko a ku chou chou aj baby born bábikam treba fakt veľa doplnkov čo odradilo aj nás- tak sme napokon objednali baby born cvičené šteniatko na maznanie a ku hraniu asi na všetko 🙂 stačí mu jedna kosť ktorú aj vypluje a hra sa s nou dalej 🙂 takze dalsie investicie do hrania neriešiš 😉 skús sa na to pozrieť http://www.rajhraciek.sk/baby-born-cvicene-steniatko-819524-p105294
Môj manžel dostane rifľovú košelu s bielym tričkom a k tomu fúkaciu harmoniku hohner chord 🙂 (od kytary.sk tak uvidíííme) Dúfam že ho to poteší a že do vianoc dojde...
Dobrý večer Nakoľko sa nám už pomaly blížia Vianoce zisťovala som od dcéry čo by ju potešilo...Okrem iného by chcela námornickomodrý kufor na gitaru. Vyhľadávače hudobnín a handmadeshopy som už skúšala a zatiaľ som nenašla nič...Neviete mi prosím dať tip kde hľadať? Kde by som to našla?
Ďakujem 🙂) ale rozhodli sme sa pre ten čierny s nádychom modrej od kytary 😉