wewericka949
Používateľ wewericka949 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od wewericka949.
wewericka949
autor
25. nov 2015

Ďakujem 🙂) ale rozhodli sme sa pre ten čierny s nádychom modrej od kytary 😉

wewericka949
25. nov 2015

No ono takýto nákup pre deti z okolia je v celku náročný. Veľa ľudí vytvára zoznamy pre deti že čo by si predstavovali a známy sa k jednotlivým položkám zapíšu a na narodeniny to prosto prinesú. U nás sa to rieši cez rajhraciek.sk to ich rozdelenie hračiek podľa veku je vcelku podarené a ceny pohodové 🙂

V diskusii: Hračky pre deti
wewericka949
25. nov 2015

Od Matela rozhodne nesmrdí po čínskej hračke, vyzerá nádherne a aj cena je podľa mňa priaznivá 😉 Elsa od Matela vyjde na 23 eur . Nás vyšla na 23,10 z raja hračiek...myslím že cena v pohode 🙂

wewericka949
17. nov 2015

My máme bodkovanú trojkombináciu :D :D :D http://www.rajhraciek.sk/set-icoo-kocik-autosedacka-bodka-p96837

wewericka949
17. nov 2015

jéééj boby sú super 🙂 inak ak chceš interaktívnu hračku pre dievčatko a ku chou chou aj baby born bábikam treba fakt veľa doplnkov čo odradilo aj nás- tak sme napokon objednali baby born cvičené šteniatko na maznanie a ku hraniu asi na všetko 🙂 stačí mu jedna kosť ktorú aj vypluje a hra sa s nou dalej 🙂 takze dalsie investicie do hrania neriešiš 😉 skús sa na to pozrieť http://www.rajhraciek.sk/baby-born-cvicene-steniatko-819524-p105294

wewericka949
17. nov 2015

Môj manžel dostane rifľovú košelu s bielym tričkom a k tomu fúkaciu harmoniku hohner chord 🙂 (od kytary.sk tak uvidíííme) Dúfam že ho to poteší a že do vianoc dojde...

wewericka949
autor
17. nov 2015

Dobrý večer Nakoľko sa nám už pomaly blížia Vianoce zisťovala som od dcéry čo by ju potešilo...Okrem iného by chcela námornickomodrý kufor na gitaru. Vyhľadávače hudobnín a handmadeshopy som už skúšala a zatiaľ som nenašla nič...Neviete mi prosím dať tip kde hľadať? Kde by som to našla?