Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vreckamartinka001.
Mam to bohuzial tiez tak, sme v zacarovanom kruhu. Mala malo papa, no zaroven ja mam tiez malo mlieka, moc sa mi netvori a tym padom zase malo papa a tak dokola. Neviem ci prejst naumele, ci to bude vobec chcet.
@jana_moro ja by som tiež dala biely, alebo max v nejakej krémovej farbe a podobne, určite nie nič tmavé napr. my máme bielu zostavu zo sconta, a obkaldačky nemáme teda drevné, ale také bledo hnedé-béžové a hodí sa to pekne
Ja zhanam hracku pre nieco vyse 2,5 rocneho chlapčeka mojej sestry. Ja sa v tomto vobec nevyznam takze neviem co sa kupuje, co je moderne 🙂 kazda rada dobra!! 🙂)
ach jaj tak to mas tazke :( to musite stale kupovat nove okuliare, vas maju v optike radi :P ale ako nezavidim. to sme natom este dobre u nas len nosit nechce chvala bohu ich nelame. joj tak ti zelam nech sa to zlepsi
mamicky uz vela krat som videla v meste zeny a babatkami ktore ich nosili len v tych satkach na sebe, ak viete co myslim. Chcela by som sa opytat ci to nieje nebezpecne pre chrbatik dietatka
Dakujem, uvazujem o tom, Zatial sme este ako- tak v pohode, ale urcite zakupim aj UM.