viktoths
Používateľ viktoths je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od viktoths.
viktoths
30. sep 2016

pouzivam toto telove mlieko http://happyskin.sk/prirodna-kozmetika/vegansky_vyrobok/kleopatra_telove_mlieko_s_bio_ipkovm_a_babasovm_olejom_10.htm .. som s nim maximalne spokojna hydratuje, rychle vstrebavanie do pokozky, prijemna vona, 100% prirodne zlozenie, nie je to mastny krem odporucam vyskusat 🙂 😀

viktoths
29. sep 2016

@maminecka266 tieto produkty viem na 100% ze maju iba cisto prirodne zlozenie 🙂 a cele zlozenie je na obaloch 🙂

viktoths
30. aug 2016

ahojte urcite by som vyskusala krem Easy Milk, aj moj maly brat cca od 3-4 mesiacov zacal mat problemy s ekzemom na celom tele pokozku mal extremne suchu a vsade ekzem, tiez sme chodili ku koznej predpisovala barjake kremy masticky nic nepomohlo a moc sme ho s takymi vecami ani nechceli natierat lebo to bol vsetko plne hormonmi, a chemikalii potom am odporucili vyskusat tento krem je to vhodne aj pre deti kludne ho s nim mozes natierat, nam tento krem velmi pomohol a dokonca vyliecil ekzem kazdy den sme ho s kremikom natierali a ekzem zacal miznut a nakoniec uz s nim nemame ziadny problem teraz v lete zase sa mu ekzem objavil ale to len od toho tepla a z toho ze sa potil inak vobec sa ekzem ani neobjavi. a kupili sme mu aj mydlo Hébé co obsahuje nechtik ten je tiez vyborny na ekzem . skuste vyskusat tento krem a mydlo aj vy urcite pomoze 🙂 najdete ich na stranke www.happyskin.sk

viktoths
15. aug 2016

@maminecka266 ahoj 🙂 ano pomaha maly nema ziadne zapareniny ani zacervenanie a ziadne ine problemy 🙂 a prirodna kozmetika je ovela lepsie nez pouzivat normalnu co je plne chemikalii.. a brata kupeme bud v cistej vode alebo mydlami co su na tej stranke happyskin.sk a sme velmi spokojni 🙂 tie produkty su naozaj kvalitne a vyborne a aj ceny su prijatelne 🙂

viktoths
12. aug 2016

ahoj 🙂 cela rodina sme prešli na prírodnú kozmetiku a mám malého brata začali sme používať krém na zadoček od značky HappySkin, nepoužívame ho stále len večer keď malinký ide spinkať a po kakaní, žiadne zapareniny alebo začervenanie, tento krém obsahuje aj nechtíkový extrakt čo nás veľmi potešilo lebo malinký má aj ekzém. Používame aj vlhčené utierky tejto značky s čím sme tiež veľmi spokojní. Na to že to je prírodná kozmetika ceny sú naozaj nízke. Ich web: www.happyskin.sk

viktoths
12. aug 2016

ahojty baby 🙂 vyskúšajte balík STOP suchej pleti od značky HappySkin (prírodná kozmetika). Odkedy som vyskúšala ich produkty ovdtedy používam len tie a túto značku odporúčam každému. Produkty sú vhodné aj na ekzém alebo rosaceu, akné a produkty môžete používať aj počas tehotenstva.

viktoths
8. aug 2016

caute aj mna trapi celulitida a pouzivam krem Bye Lipo znacky Happy Skin. Je to prirodny krem, jeho cena je celkom prijatelna (okolo 10 eur a dost dlho vydrzi). Pouzivam ho uz pol roka s mensimi prestavkami ale ono to fakt pomaha 100% celulitidu neodstrani ale zmierni ju a pokozku mam jemnu hebku po natreti. Ja som s tymto kremom spokojna a pouzivaju ho aj moje kamaratky ktore krem tiez chvalia takze viem Vam ho len odporucit 🙂 😉 😉

viktoths
27. júl 2016

Odporúčam prírodný samoopaľovací krém Brilliant Bronz, zanecháva naozaj peknú farbu a je možné ho zakúpiť zvlásť na telo aj tvár. Hnedú farbu si udržiavam po celý rok a to bez akýchkoľvek nezdravých procesov. Na fotke môžete vidieť akú farbu dosiahnete po použití. Nezanecháva škvrny, ja som s týmto samoopaľovacím krémom spokojná už dlhodobo.